Bismil köprüsü de 3 ay önce kırılan ‘’Çelik Genleşme Derzi’’ kırıldı. Karayolları ‘’Çelik Genleşme Derzi’’ Ankara’da imal edilip, Bismil köprüsü için getirildi. Köprü de devam eden derz yenileme işleri, Bismil köprüsü güzergâhında trafiği etkiliyor. Sürücülerden trafik işaretlerine uyum göstermeleri talep edilmektedir.

I M G 4250

07 NİSAN 2024 TARİHİNE KADAR BİSMİL KÖPRÜSÜ TEK YOL (KÖPRÜ) GİDİŞ GELİŞ KULLANILACAK 

Bismil Haber gazetesi Bismil köprüsü durumu ile ilgili Karayolları yetkilisi ile görüştü. Yapılan görüşmede köprüde ‘Çelik Genleşme Derzi’ yenileme çalışması nedeniyle köprü tek yol gidiş geliş kullanılacaktır. Çelik Genleşme Derzi’ takılması bitmiş, sabah beton dökülecektir. Beton sertleşmesi için 3 gün bekleme süresi bulunmaktadır. 

Pazar günü (07 Nisan) her iki köprü trafiğe açılacağını Bismillilere duyurabilirsiniz. Denildi. 

Da33E044 5516 401D Bad1 Aa0A5760A7Fb

2 AY SONRA BETON ASFALT YAPILACAK 

Karayolları yetkilisi, Bismil köprüsü her iki tarafı 2 ay sonra Beton asfalt (BŞK)dökülecek. Köprü kullanımı rahatlayacak. Diye konuştu.

 5 GÜN BOYUNCA KÖPRÜ TEK KÖPRÜ GELİŞ - GİDİŞ OLACAK 

Bismil köprüsü 5 gün boyunca tek köprü geliş gidiş kullanılacak. Özellikler gündüz saat 14:00-18:00 arası yoğun trafik olacağında, saatlerce araç kuyruğunda kalmamak için, bu saatler dışında kullanılması önem arzettiğini ifade edildi. 

Fc6Da891 1A45 41F5 9Ff3 Ada090Ccaa39Y

Karayollarında yapılan açıklamada; Bismil Köprü de devam eden derz yenileme işleri, Köprü geçiş güzergâhında trafiği etkiliyor. Sürücülerden trafik işaretlerine uyum göstermeleri talep edilmektedir. Denildi. 

Kaynak: Sedat Erdinç