Bismil Haber gazetesi köprü ile ilgili sorunu haberleştirdi.

BİSMİL AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ÖZAYDIN KONUYA KAYITSIZ KALMADI 

Bismil Ak parti ilçe başkanı Müzaffer Cengiz Özaydın’ın girişimleri sonucu Karayolları Bakım onarım ekipleri Bismil köprüsünde oluşan büyük deliği sağlam bir şekilde demir ile kaynak yaptıktan sonra üzerine asfalt döktü. 

I M G 2128I M G 2129

YOLU SAĞLAM YAPSINLAR DİYE ÖZAYDIN BAŞINDA BEKLEDİ.

Bismil köprüsünde açılan büyük çukuru ve deliği sağlam yapması için bizzat başkan Özaydın, işin başında bekledi. 

Özaydın,  Karayolları Müdürlüğü tarafından gelen ekip onarma çalışmalarına başlandı.dedi. 

I M G 2130

YUKARI SALAT YOLUDA YAPTILAR

Yukarısalat mahallesinde vatandaşların talebi üzerine Başkan Müzaffer Cengiz Özaydın, Yağışlar sebebiyle cadde ve sokaklarımızda meydana gelen su birikintileri ve çamur oluşumu sebebiyle başlatılan kumlama çalışmalarına ön ayak oldu. Yukarısalat yolu artık daha kullanılabilir bir durum sağlandı. 

I M G 2127

ÖZAYDIN, HER ŞEY BİSMİL İÇİN. DEDİ 

Vatandaşlarla aralarındaki güçlü bağ ile sağlam diyaloğun olduğunu söyleyen Bismil Ak parti İlçe Başkanı Hacı Muzaffer Cengiz Özaydın, istişarenin de önemine vurgu yaptı.

VATANDAŞIN SORUNLARI. DİNLİYORUZ. 

Bismil Halkı hizmetin en iyisine layıktır. 

Bismil Ak parti İlçe başkanı olduğu süreden beri, varandaş buluşmalarına büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Özaydın, Karşılıklı fikir alış verişleri, düşünce paylaşımları bizim için önemlidir. Çözüm odaklı hizmeti her zaman ön planda tutan Ak partinin, muhtarlarımızın, esnaflarımızın ve mahalle sakinlerimizin talep ve isteklerinden aldığımız güçle birlikte, ilçemizin prestij seviyesini artıran yeni yatırımlarımızı teker teker gerçeğe dönüştürmek için çalışıyoruz. 

I M G 2125

HER ZAMAN HALKIMIZIN YAYINDAYIZ

Başkan Özaydın, Hemşehrilerimizle aramızdaki bu sağlam diyalog, birlik, beraberlik ve kardeşlik var. Çünkü bizler vatandaşlarımızın refahı, huzuru ve imutluluğu için 7/24 durmayacağız. 

Bizleri her zaman güler yüzle karşılayan halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Muhabir: Sedat Erdinç