Bismil ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programı çelenk sunma töreni ile başladı.

Çelenk sunma törenine Bismil Kaymakamı Recep Hasar, Bismil Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Yaşar, Garnizon Komutanı Vekili, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Haydar Dursun, İlçe Emniyet Müdürü Ali Savran, kamu kurum amirleri, gaziler ile siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda kişi katıldı.

Bismil’de 18 Mart Çanakkale Etkinlikleri Kapsamında Çelenk Sunma Töreni Gerçekleştirildi 1

Hükümet Konağında düzenlenen çelenk sunma töreni İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başladı.

Ardından Bismil Kaymakamı Recep Hasar Kaymakamlık adına, Garnizon Komutanlığı adına Komutan Vekili, Muharip Gaziler adına Muharip Gaziler Derneği gaziler ve Bismil Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Argül belediye adına anıta çelenk sundular.

Bismil’de 18 Mart Çanakkale Etkinlikleri Kapsamında Çelenk Sunma Töreni Gerçekleştirildi 5

Çelenk sunma töreninin ardından Kaymakam Recep Hasar ve protokol üyeleri, Bismil Fatih Anadolu Lisesi tarafından organize edilen “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı”na katıldılar.

Bismil’de 18 Mart Çanakkale Etkinlikleri Kapsamında Çelenk Sunma Töreni Gerçekleştirildi 2

Bismil’de 18 Mart Çanakkale Etkinlikleri Kapsamında Çelenk Sunma Töreni Gerçekleştirildi 4

Bismil’de 18 Mart Çanakkale Etkinlikleri Kapsamında Çelenk Sunma Töreni Gerçekleştirildi 3

Bismil’de 18 Mart Çanakkale Etkinlikleri Kapsamında Çelenk Sunma Töreni Gerçekleştirildi 6

Bismil’de 18 Mart Çanakkale Etkinlikleri Kapsamında Çelenk Sunma Töreni Gerçekleştirildi 8

Bismil’de 18 Mart Çanakkale Etkinlikleri Kapsamında Çelenk Sunma Töreni Gerçekleştirildi 7

Bismil’de 18 Mart Çanakkale Etkinlikleri Kapsamında Çelenk Sunma Töreni Gerçekleştirildi 10

Bismil’de 18 Mart Çanakkale Etkinlikleri Kapsamında Çelenk Sunma Töreni Gerçekleştirildi 9

Muhabir: (Murat Tanrıkulu)