1-BİSMİL SOSYAL HİZMET MÜDÜRÜ 8 MART KADIN

Bismil Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından,

İlçemizde hizmet veren,

ADEM Kursiyerlerine  KYŞM Eğitimi verilerek 8 Mart dünya Kadınlar günü kutlandı.

I M G 3415

2-TÜGVA BİSMİL KADIN VE AİLE KOORDİNATÖRÜ 

TÜGVA Bismil Kadın ve Aile Koordinatörlüğü konuşmasında; 

 Sevgileri, emekleri ve fedakârlıkları ile insanlığın umudu olan tüm kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun. Dedi. 

TÜGVA Bismil Kur'an Kursu Öğrencileri; 

Dünyamızı güzelleştiren, sevgileri ve şefkatleri ile bizleri yetiştiren kadınlarımız iyi ki var.  Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. 

I M G 3416I M G 3417

3-BİSMİL KAYMAKAMI 8 MART 

Bismil Kaymakamı ve Belediye başkan v Enver Hakan Zengince,  8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutladı.

I M G 3419I M G 3418

4-BAHÇEŞEHİR KOLEJİ 8 MART 

Bahçeşehir koleji Bismil kampüsü; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Eğiten, yetiştiren, büyüten, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakâr kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz.denildi. 

I M G 3421

5-AK PARTİ KADINLAR 

Akparti Bismil Belediye başkan adayı Behiye Arslan, Köseli İlköğretim Okulu'ndaki öğretmenlerimizi ziyaret edip, 8 Mart Dünya Kadınlar Günlerini kutladı. 

Arslan, Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı, büyük bir özveriyle eğiten öğretmenlerimize minnettarız.dedi.

Başkan adayı Arslan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle, hastanemizde tedavi gören hastalarımızı, hasta yakınlarımızı ve hastane personelimizi ziyaret edip, bu özel günlerini kutladı. 

I M G 3424I M G 3425I M G 3427

Ak parti Bismil Kadın kolları Başkanlığı, Hayatın her alanında çalışan, üreten, fedakarlıklarıyla ,yarınlarımızı imar eden, başta âziz şehitlerimizin ve depremzede vatandaşlarımızı annelerini,eşleri ve kardeşleri olmak üzere tüm kadınlarımızın;

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyoruz.”denildi.

I M G 3429

6-DEM PARTİ KADINLAR 

Dem parti Bismil Belediye eş başkan adayı Güven Tanrıkulu, Jin jiyan Azadi  şiarıyla 8 Mart dünya kadınlar günü kutladı.  

Diyarbakır’da 8 Mart kadınlar günü Dem parti Bismil Belediye eş başkan adayı Mizgin Ekin’de katıldı.  çeşitli kadın kuruluşları ve sivil toplum örgütlerinin organizasyonu ile İstasyon Meydanı’nda bir etkinlik düzenlendi.

Kadınlar meydanda “Jin, Jiyan, Azadî” sloganını attı.

I M G 3438I M G 3434

7-HÜDAPAR KADINLAR 

İslamın kadına değer verdiğini batı medeniyeti vermediğini, batı kanunları ile değil, kuranın yasalarına uygun kadınların günü kutladığını ifade eden Bismil  HÜDA PAR kadın kolları başkanı İffet Özgüç, "Kadınlar bizler için değerlidir. Çünkü onlar geleceği yetiştiren anneler, bir ömür boyu yol arkadaşı, gönül dünyamızın huzur ortaklarıdırlar. Bizler Allah'ın emaneti olan kadınlara en güzel şekilde muamele eder ve gereken değeri onlara verirsek onlar da bizim için cennet vesilesi olabilirler. Unutmamak lazım kadın mutlu olursa toplum mutlu olur."

I M G 3439

"Bizim için ailenin çok kutsal bir kurum olduğunu, kadının çok nadide bir varlık olduğunu, kadının korunması gerektiğini her fırsatta dile getiriyoruz. Parti programımızda da zaten bunlar mevcut. Biz kadını korumak, aileyi korumak için Batıdan ithal edilmiş yasalarla, kanunlarla değil, kendi yerli ve milli kanunlarımızla kadını ve aile kurumunu koruyalım. Değerlerimizi, ailemizi, kendi kültürel değerlerimizi aşılayalım. Kadınlar kendi haklarını, kendi kültürlerinden uzaklaşmadan ailesini koruyabilsin. Denildi. 

Muhabir: Sedat Erdinç