Elde ettiği başarılar ve yetiştirdiği başarılı öğrencileri Türkiye'nin en seçkin okullarına yerleştiren Bismil Simya Koleji, farklı etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Bismil’de Imza Günü Ve Söyleşi Etkinliği 1

Kültür-sanattan edebiyatta, tiyatrodan stand-upa birçok alanda ilklere imza atan Simya Koleji, sosyal ve kültürel etkinliklere devam ediyor.

Bismil’de Imza Günü Ve Söyleşi Etkinliği 4

Edebiyata aşık, şiire tutkun kitap severler için Simya Koleji'nde Yazar-Şair Şükrü Erbaş ve Şair Harun Tutuş'un katılımcı olarak katıldığı" Edebiyat Üzerine Söyleşi ve İmza Günü" etkinliği düzenlendi.

Bismil’de Imza Günü Ve Söyleşi Etkinliği 3

Edebiyata gönül veren okuyucuların özellikle de gençlerin büyük bir ilgi gösterdiği söyleşi yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Gençlerin kitaplarını severek okudukları, öykündükleri yazarlarla bir araya gelmeleri onları fazlasıyla heyecanlandırıp mutlu etti.

Bismil’de Imza Günü Ve Söyleşi Etkinliği 5

Söyleşi sonrasında yazarlara kitaplarını imzalatmak isteyen özellikle genç edebiyat severler uzun kuyruklar oluşturdu.

Konuya dair bilgilendirmede bulunan Bismil Simya Koleji Genel Müdürü Serhat Güzel;

Bismil’de Imza Günü Ve Söyleşi Etkinliği 2

"Gençlerimizi kitaplarla tanıştırmak, onlara okumayı sevdirmek, gençlerimizin Edebiyat deryasında yelken almalarını sağlamak biz eğitimcilerin asli görevidir. Biz bu görevi büyük bir heves ve istekle yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Bugün gördüğüm fotoğraf, okulumuzdaki o tatlı heyecan gelecek adına en önemlisi de edebiyatımızın geleceği adına beni fazlasıyla umutlandırdı ve mutlu etti." İfadelerini kullandı.

Muhabir: (Kamuran Turgay)