Partiler belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor. 

BİSMİL’DE MUHTARLAR ŞİMDİDEN EV EV DOLAŞMAYA BAŞLADI 

Seçimlere doğru en büyük rekabet, mahalle muhtarlıklarında olacak. Belediye başkan adayları sahaya çıkmadan, muhtar adayları ev ev dolaşmaya başladı.

 ŞİMDİDEN REKABET BAŞLADI 

  Bunun en önemli nedeni, muhtar aylıkları ve sigortalılık. Asgari ücret tutarında maaşı olan muhtarlıklar için, ülke genelinde kıyasıya bir rekabetin yaşanacağı artık kesin. 

Bismil’de 123 muhtarlık bulunuyor.  Kooperatif Mahallesi olmak üzere çok sayıda muhtar adayı bağlı oldukları mahalleleri için şimdiden adaylık açıklamalarını yaptı.

AKPINAR MAHALLESİNDE MEHMET KUDAT, MUHTAR OLMASI DURUMUNDA VAATLER SIRALIYOR 

F6F95A40 1761 4Ab0 973B 829625Db2171

  Bu rakamların seçim günü yaklaştıkça daha da artacağına kesin gözüyle bakılıyor. Muhtar adayları şimdiden çalışmaları başlayıp ev ziyaretlerinde broşürler dağıtarak vaatlerini anlatıyor.

Bismil Haber gazetesinde açıklamada bulunan, Mehmet Kudat Akpınar mahallesi muhtar adayı olduğunu ifade ederek,  Akpınar halkı için hizmet etmeye geliyorum. Siz isteyin. Biz hizmet edelim. Diyor. 

  Kırsal mahallelerde de durum farklı değil. Her kırsal mahallede neredeyse 4–5 aday, şimdiden adaylıklarını açıklayarak çalışmalara başladı bile. 

50 ile 100 arasında seçmeni olan bazı kırsal mahallelerin bazılarında 4 aday olması dikkat çekiyor.

  Görünen o ki Bismil’de muhtarlık seçimlerindeki kıyasıya rekabet, belediye seçimlerini bile gölgede bırakacak gibi gözüküyor.

Muhabir: Sedat Erdinç