İsrail ordusu, Gazze'de yedi ay süren soykırımlarının ardından 6 Mayıs'ta Refah kentine yönelik kara saldırılarına başladı.

Gazze'de on binlerce sivili katleden, milyonlarca sivili ise yerinden eden katil İsrail ordusu tüm dünyanın gözü önünde soykırım işlemeye devam ediyor.

Son olarak Gazze Şeridi'nin Refah kentindeki kamp da İsrail saldırılarının hedefi oldu, çadır kent cehenneme döndü. 8 füze ile vurulan Refah'taki çadır kentte barınma yerlerinin plastik ve ahşap olması can kaybını artırdı. Saldırılarda yüzlerce kişi hayatını kaybetti.

İsrail’in saldırıları karşısında dünya kamuoyu sessizliğe bürünürken, Türkiye başta olmak üzere pek çok ülkede protestolar sürüyor.

İsrail’in saldırıları Bismil’de telin edilecek

Bismil’de Protesto Yapılacak 2

İsrail’in tüm dünyanın gözü önünde gerçekleştirdiği soykırım, Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde basın açıklaması ile telin edilecek.

Peygamber Sevdalıları Bismil Temsilciliği tarafından yarın Kurtuluş Camii yanında Meydan Parkında yapılacak basın açıklaması, Cuma namazının ardından başlayacak.

Peygamber Sevdalıları Bismil Temsilciliği, ‘Özgür Filistin’ sloganıyla yapılacak etkinliğe tüm Bismil halkını davet etti.

Bismil’de Protesto Yapılacak 1

Editör: Kamuran Turgay