Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu bültenine göre, Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi kapsamında, Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü dahil) kesiminde, Gelibolu Güney Kavşağı ile Lapseki Kavşağı arasında, 1-3. kilometrelerde bakım-onarım çalışmaları nedeniyle Lapseki yönünde sağ veya sol şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanıyor.

Nevşehir-Ürgüp-Kayseri yolunun 20-25. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları devam ediyor. Muğla-Denizli yolunun 13-20. kilometrelerinde ise üstyapı yenileme çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir kısmından iki yönlü olarak sağlanıyor.

Bala-Karakeçili-Kaman yolunun 23-28. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle Bala-Karakeçili-Kaman yönü trafiğe kapatılarak ulaşım diğer yönden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Antalya-Korkuteli yolunun 0-1. kilometrelerinde yapılan yol çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir kısmından iki yönlü devam ediyor.

İnebolu-Abana-Çatalzeytin yolunun 27-28. kilometrelerinde gerçekleştirilen heyelan ıslah çalışmaları sebebiyle ulaşım servis yolundan kontrollü olarak sağlanıyor.

Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun 10-15. kilometrelerinde yapılan asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle İnegöl-Bursa yönü trafiğe kapatılarak ulaşım Bursa-İnegöl yönünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Aydıncık-Silifke yolunun 20-27. kilometrelerinde (Büyükeceli-Yanışlı arası) gerçekleştirilen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

Adıyaman-Kahta yolunun 11-14. kilometrelerinde devam eden yol yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.

Piraziz-Giresun-Tirebolu yolunun 69-72. kilometrelerinde, Tirebolu 1 ve 2 tünellerinin Tirebolu-Giresun yönündeki kuzey tüplerinde yapılan elektrik ve elektronik sistemleri bakım-onarım çalışmaları nedeniyle 08.00-17.00 saatleri arasında tüneller trafiğe kapatılarak ulaşım servis yolundan sağlanıyor.

Kaynak: (Haber Merkezi)