Ankara-Niğde Otoyolu: 217-218. kilometreler arasında devam eden bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Niğde yönünde ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanmaktadır.

İzmir Çevre Otoyolu: Bornova-Karşıyaka-Çanakkale yönündeki dönüş kolunda (İzmir Şehirler Arası Otobüs Terminali kesimi) aydınlatma direklerinin demontaj-montaj işlemleri yapılıyor. Bu nedenle dönüş kolu 23.00-05.00 saatleri arasında trafiğe kapalı olacak. Sürücüler, İstanbul Otoyolu EGS Park ayrımını kullanarak U dönüşü yapabilecek.

Aydın-Denizli Otoyolu: 4-8. kilometrelerdeki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım, Denizli-Aydın yönünden iki yönlü olarak devam ediyor.

Kurtköy-Şile Yolu: 0-56. kilometreler arasında süren yapım ve onarım çalışmaları sebebiyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Bursa-İnegöl-Bozüyük Yolu: İnegöl-Bursa yönündeki 35-39. kilometrelerde asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım, Bursa-İnegöl yönünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Malatya-Sivas Yolu: 60. kilometredeki Yeni Tohma Köprüsü'nde yapılan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım, Eski Tohma Köprüsü'nden kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

Gümüşova-Düzce Yolu: 18-20. kilometreler arasında süren üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Düzce-İstanbul yönü trafiğe kapalı olup, ulaşım İstanbul-Düzce yönünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Isparta-Ağlasun Yolu: 14. kilometrede hidrolik sanat yapısı çalışmaları nedeniyle gidiş yönü trafiğe kapalı, ulaşım diğer yönden iki yönlü olarak devam ediyor.

Maçka Yolu: 2. kilometrede (otogar mevkii) yapılan yaya üst geçidi çalışması nedeniyle bölünmüş yolun her iki yönünde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sürdürülüyor.

İliç-Kemaliye-Arapgir Yolu: 24-25. kilometrelerdeki tünel bağlantı yolu çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önemlidir.

Kaynak: (Haber Merkezi)