Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu bültenine göre, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla, kurumun sorumluluğundaki otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinden geçişler 24 Haziran Pazartesi saat 07.00'ye kadar ücretsiz olacak.

Tekirdağ-Muratlı yolunun 24-27. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten çift yönlü sağlanıyor.

Muğla-Denizli yolunun 10-11. kilometrelerinde meydana gelen heyelan nedeniyle Muğla yönünde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak devam ediyor.

Ankara-Kırıkkale yolunun 25-27. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle her iki yönde şerit daraltması yapılarak, ulaşım ikişer şeritten kontrollü şekilde gerçekleştiriliyor.

Aydıncık-Anamur yolunun 23-25. kilometrelerinde (Büyükeceli-Yanışlı kesimi) patlatmalı yapım çalışmaları nedeniyle 09.00-17.00 saatlerinde ulaşım kontrollü sağlanacak.

Vezirköprü-Havza yolunun 4-7. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak devam ediyor.

Adıyaman-Kahta yolunun 11-14. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü ve kontrollü olarak sürdürülüyor.

Hopa-Borçka-Artvin yolunun 25-36. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak devam ediyor.

Altınoluk-Edremit yolunun 18-19. kilometrelerinde betonarme istinat duvarı yapım çalışmaları nedeniyle Edremit yönünde tek şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Muhabir: Basri Akaydın