Karayolları Genel Müdürlüğü'nden gelen bilgilere göre, çeşitli yollarda yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle trafik akışında değişiklikler yaşanıyor.

Ankara-Niğde Otoyolu:

  • Emirler Kavşağı bağlantı yolunun 1-2. kilometresinde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Ankara ve Niğde yönünde sağ şeritler trafiğe kapatıldı. Ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanıyor.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu:

  • Gemlik Serbest Bölge-Çağlayan kavşakları 9-12. kilometresinde bakım ve onarım çalışması nedeniyle İstanbul ve İzmir yönlerinde önce sağ, sonra sol şeritler trafiğe kapatılacak. Trafik akışı iki şeritten sağlanacak.

Samsun-Ordu Yolu:

  • Ünye çevre yolu 6-8. kilometresindeki Yunus Emre Tüneli'nin Samsun istikametinde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşıma diğer tüpten iki yönlü izin veriliyor.

Muğla-Denizli Devlet Yolu:

  • 10-13. kilometresinde duvar yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten gerçekleştiriliyor.

Diyarbakır-Mardin Yolu:

  • 13-16. kilometresindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Trabzon-Rize Yolu:

    1. kilometresinde (Avrasya Üniversitesi mevkisi) yaya kaldırımı yapımı nedeniyle bölünmüş yolun Yomra-Trabzon yönünde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Isparta-Antalya Yolu:

    1. kilometresinde sanat yapısı çalışmaları nedeniyle Antalya-Isparta geliş istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım bölünmüş yolun Antalya gidiş istikametinden iki yönlü gerçekleştirilecek.

Bursa-İnegöl-Bozüyük Yolu:

  • 45-48. kilometresinde asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle İnegöl-Bozüyük istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım Bozüyük-İnegöl-Bursa istikametindeki yan yoldan ve Avarlar Kavşağı'ndan sürdürülüyor.

İnebolu-Abana-Çatalzeytin Yolu:

  • 27-28. kilometresinde heyelan ıslah çalışmaları başlatıldı. Bu kesimde ulaşım 3 Mayıs'a kadar Abana-Bozkurt-Isırganlık Geçidi-Çatalzeytin yolundan gerçekleştirilecek.

Ermenek-Mut Yolu:

  • 10-30. kilometresindeki yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.
Editör: Basri Akaydın