Ters bir harekete bağlı olarak, omuz burkulması sonucu takılan kolundaki sargının ardından Bahçeli’nin yüzündeki morluklar ilk kez görüntülendi. Bahçeli'nin yüzündeki morluklarının sebebinin evde geçirdiği bir kaza nedeniyle olduğu belirtildi.

Bahçeli’nin Yüzündeki Morluklar Dikkat Çekti 1

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu Ankara Anıttepe Ortaokulu'nda kullandı. Geçtiğimiz günlerde kolundaki sargıyla dikkatleri üzerine çeken Devlet Bahçeli'nin oy kullanırken verdiği görüntü izleyenleri şaşırttı.

Yüzündeki morlukların nedeni açıklandı

Bahçeli’nin Yüzündeki Morluklar Dikkat Çekti 3

MHP Genel Merkezi tarafından kolundaki sargıların incinme sonucu olduğu açıklanmıştı. Devlet Bahçeli'nin yüzündeki morluklara ilişkin ilk açıklama gazeteci Murat Çelik'ten geldi. Çelik, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin bir ev kazası geçirdiğini yüzündeki morlukların nedeninin bu olduğunu belirtti.

Bahçeli’nin Yüzündeki Morluklar Dikkat Çekti 2

17 Mart'ta Devlet Bahçeli'nin kolundaki sargıya ilişkin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi'nden yapılan açıklamada Bahçeli’nin ters bir harekete bağlı olarak, omuz burkulması sonucu kolunda bir incinme oluştuğu belirtilmişti.

Bahçeli’nin Yüzündeki Morluklar Dikkat Çekti 4

Kaynak: (Haber Merkezi)