Partisinin Manisa mitinginde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündeme dair konulara değindi.

“Vatandaşlıktan çıkartılsın, hayatı boyunca rezil rüsva şekilde yaşasın”

İzmir’de taksi şoförünü öldüren Delil Aysal’ın vatandaşlıktan çıkartılmasını isteyen Bahçeli, “Taksi şoförümüzü katleden alçağın cezasını çekmekle birlikte, vatandaşlıktan çıkartılması, hayatı boyunca rezil rüsva şekilde yaşaması adalet ve hakkaniyet mecburiyetidir” ifadelerini kullandı.

Ramazan Hoca cinayeti ve Kulp imamı ile ilgili konuştu!

İstanbul’da bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ramazan Pişkin cinayeti ile ilgili konuşan Bahçeli; “Türkiye aleyhine kurgulanan ve birbiriyle bağlantılı olaylardan bir kısmıdır.” Dedi.

Ramazan Pişkin cinayeti ve Diyarbakır’ın Kulp İlçesi’nde Kaymakam ve imam arasında yaşanan tartışmalara da değinen Bahçeli şunları ifade etti;

“Diyarbakırlı Ramazan Pişkin’e yapılan suikast Türkiye aleyhine kurgulanan ve birbiriyle bağlantılı olaylardan bir kısmıdır. Bir mizah programında rol alan soytarıların gazilerimize şerefsizce hakaret etmeleri, 100 yıl önce Cumhuriyet’in ilanına küstahça atılan darbe iftirası, Baskı var diyerek şehitlerimize rahmet okumayan korkakların varlığı, Kahraman evlatlarımızın kanını döken terör saldırıları, Günbegün azgınlaşan bölücü dayatmalar çok dikkat çekici provokasyonlardır ve kaynak üssü dışardadır”

Kaynak: (Haber Merkezi)