İzmir-Çeşme Otoyolu'nda: Güzelbahçe-Urla kavşakları (21-25. km) arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle İzmir-Çeşme istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşım, diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanıyor.

Gaziantep-Birecik Otoyolu'nda: Gaziantep Doğu-Nizip kavşakları (10-11. km) arasında Gaziantep Doğu Alın Gişesi (SGS) yapım çalışmaları nedeniyle şerit aktarımı yapılıyor. Şanlıurfa istikametinden iki yönlü ve kontrollü geçiş veriliyor.

Bozüyük-Eskişehir-Ankara yolunda: 27-28. kilometrelerinde Kartal altgeçidinde bakım onarım çalışmaları nedeniyle Eskişehir-Bursa istikametinde 3 şeritli yolun bir şeridi trafiğe kapatıldı. Ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak devam ediyor.

Beyşehir-Isparta ve Çanakkale-Çan yollarında: Yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Elazığ-Malatya yolunda: 26-27. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak devam ediyor.

Samsun-Ordu yolunda: 12-13. kilometrelerinde refüjde bakım onarım çalışmaları nedeniyle ulaşıma tek şeritten ve kontrollü izin veriliyor.

Trabzon-Rize yolunda: 5. kilometresindeki araç alt geçidinde drenaj sistemleri bakım onarım çalışması nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

İzmit-Sakarya yolunda: 4-5. kilometrelerinde (Köseköy Tüneli mevkisi) yaya üst geçit demonte çalışmaları sürüyor.

Antalya-Manavgat yolunda: Muhtelif kesimlerinde üstyapı onarım çalışmaları yapılıyor.

Sürücülerin, trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri ve çalışma yapılan bölgelerde tedbirli olmaları önem taşıyor.

Kaynak: (Haber Merkezi)