Diyarbakır-Silvan Yolu: 10-13. kilometrelerindeki ve Nevşehir-Aksaray Yolu: 30-42. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü geçiş yapılıyor.

TEM Otoyolu: Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü Sınırı-İzmit Doğu Kavşağı arasında fiber optik kablo altyapı çalışmaları devam ediyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmesi gerekiyor.

İzmir-Aydın Otoyolu: Germencik Kavşağı'nda üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle Söke, Ortaklar ve Aydın'dan otoyola bağlanan kollar 8 Haziran saat 06.00'ya kadar kapalı olacak. Bu süre zarfında sürücüler İzmir-Aydın devlet yoluna yönlendirilecek.

Bolu Dağı Tüneli: Ankara yönündeki jet fanların aylık bakımı ve onarımı için Kaynaşlı ile Abant kavşakları arasında ikişer şerit trafiğe kapatılacak. Ulaşım diğer şeritten sağlanacak.

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu: Deprem hasarlarının onarımı için Bahçe-Nurdağı kavşakları 5-6 kilometrelerinde Gaziantep istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşım Adana istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak devam ediyor.

Antalya-Alanya Devlet Yolu: 33-37 kilometrelerindeki onarım çalışmaları nedeniyle Alanya-Antalya istikametinden çift yönlü olarak trafik sağlanıyor.

Of-Çaykara Yolu: 10-26. kilometrelerindeki çeşitli kesimlerdeki yapım çalışması nedeniyle tek şeritten kontrollü geçiş yapılıyor.

Ağrı-Hamur-Tutak Yolu: 6-11. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle sürücüler servis yoluna yönlendiriliyor.

Zonguldak-Devrek Yolu: 4-5. kilometrelerinde şev temizliği ve çelik ağ uygulama çalışmaları sebebiyle Zonguldak istikameti kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılıyor.

Muhabir: Basri Akaydın