Dicle Üniversitesi personel alımı yapacak. Dicle Üniversitesi personel alımı şartları neler? KPSS şartı var mı? Dicle Üniversitesi hangi pozisyonlarda kaç personel alacak. Başvuru tarihi, son başvuru tarihi ne zaman? Başvuru şartları neler? Hangi kontenjandan kaç personel alınacak? Detaylar haberimizde…

Diyarbakır’da 72 Personel Alınacak 2

Dicle Üniversitesi 72 Personel alımı başladı

Dicle Üniversitesi personel alımı duyurusu yayımlandı. Resmi Gazete ve Cumhurbaşkanlığı SBB’de yayımlanan duyuruya göre, Dicle Üniversitesine hemşire, ebe, sağlık teknikeri (tıbbi laboratuvar teknikeri, tıbbi sekreter, diyaliz, radyoterapi, acil tıp teknisyeni), büro personeli, destek personeli (temizlik görevlisi, hasta bakım ve temizliği, şoför, gassal) koruma ve güvenlik görevlisi, teknisyen (bilgisayar teknisyeni, biyomedikal cihaz teknisyeni, makine mühendisi), kütüphaneci, mütercim tercüman olmak üzere sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Başvuru Tarihleri ve Yeri

Dicle Üniversitesi personel alımı başvuruları 2 Şubat-16 Şubat 2024 tarihleri arasında http://pbs.dicle.edu.tr/ web adresindeki online başvuru sistemine bilgiler eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurularak, istenilen belgelerin de eklenmesiyle birlikte elektronik ortamda başvuru yapılacak.

Başvuru şartları ve kontenjan dağılımı için TIKLAYINIZ

Muhabir: (Özgür Ağar)