Memorial Sağlık Grubu, anne adaylarının gebelik döneminde yaşadığı duygusal ve fiziksel değişikliklere uyum sağlamalarını kolaylaştırmak amacıyla kapsamlı eğitim programları düzenliyor. Bu kurslar, anne adaylarının gebelik sürecini daha rahat geçirmelerine yardımcı olmayı hedefliyor.

Gebelik serüveninde ailelerin doğum sürecine bilinçli bir şekilde hazırlanmasını sağlamak, endişeleriyle başa çıkmalarına yardımcı olmak ve kendilerine olan güvenlerini artırmak amacıyla düzenlenen doğuma hazırlık kursları, tüm anne-baba adaylarına açık ve ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Kurslar, sağlıklı bir doğum deneyimi yaşamalarını ve annelik sürecine güvenli bir başlangıç yapmalarını sağlamak üzere tasarlanmış.

A W214416 01

Bu eğitimlerde, uzman doktorlar ve psikologlar, gebelik süresince dikkat edilmesi gereken hususlardan doğuma hazırlık süreçlerine kadar birçok konuda bilgi veriyor. Anne-baba adayları, gebelikte vücutta meydana gelecek değişiklikler, lohusalık dönemi, cilt bakımı, bebek bakımı gibi konularda bilgilendiriliyor. Ayrıca, psikologlar, ebeveynlerin duygusal ve zihinsel olarak doğuma nasıl hazırlanabileceklerini anlatıyor.

Program 25 Mayıs'ta başlayıp 8 Haziran'da sona erecek. Kursu başarıyla tamamlayan anne adaylarına katılım belgesi verilecek.

Kaynak: (İHA)