Elazığ-Maden-Diyarbakır Yolu: Dicle-2 Köprüsü'nde (71. km) bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşıma servis yolundan izin veriliyor.

Anadolu Otoyolu: Gölyaka-Düzce kavşakları (16-18. km) Ankara istikametinde üstyapı onarımı nedeniyle kapalı. Ulaşım diğer istikametten iki yönlü sağlanıyor.

TAG Otoyolu: Bahçe-Nurdağı kavşakları (5-6. km) deprem hasarlarının onarımı nedeniyle Gaziantep istikametinde kapalı. Ulaşım Adana istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.

Gümüşova-Bolu Yolu: Bolu Dağı Geçişi (43-45. km) heyelan ıslah çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikametinde kapalı. Ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanıyor.

Salihli-Kula-Uşak Yolu: Yapım çalışmaları nedeniyle 27-32. km'de bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü trafik işliyor.

Kurtköy-Şile Yolu: 0-56. km'de yapım ve onarım çalışmaları var. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmesi gerekiyor.

İnebolu-Kastamonu Yolu: Yapım çalışması nedeniyle 53-55. km'de ulaşım servis yolundan sağlanıyor.

Kırşehir-Kaman-Bala Yolu: Yapım çalışması nedeniyle 15-16. km'de ulaşım servis yolundan sağlanıyor.

Dursunbey-Harmancık Yolu: Yapım çalışmaları nedeniyle 13-16. km'de trafik kontrollü olarak işliyor.

Beşikdüzü-Trabzon Yolu: Akyazı Tüneli iç bağlantısındaki Beşirli Tüneli'nde (47. km) elektrik ve elektronik sistemleri bakım ve onarımı nedeniyle 4-5 Haziran tarihleri arasında 08.00-17.00 saatlerinde her iki yönündeki tüplerde tek şeritten kontrollü trafik sağlanacak.

Editör: Basri Akaydın