DEVA Partisi Bağlar İlçe Teşkilat Başkanı Haşim Çubuk ve teşkilatın yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu 50 kişilik grup, partilerinden istifa ederek AK Parti'ye geçti.

Bu katılıma özel bir tören düzenlendi ve AK Parti Bağlar Belediye Başkan Adayı Bedirhan Akyol'un seçim koordinasyon merkezinde gerçekleştirildi. Törene, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Halis Bilden, AK Parti İl Başkanı Raşit Ocak ve il ve ilçe teşkilat yöneticileri katıldı.

Diyarbakır hizmete ihtiyaç duyan bir kent

Törende konuşan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Halis Bilden, Diyarbakır'ın hizmete ihtiyaç duyan bir kent olduğunu belirterek, AK Parti'nin bu kadro ve ekip ile önemli hizmetler yapacağını vurguladı.

Bilden, belediyeciliğin siyaset üstü bir hizmet alanı olduğunu ifade ederek, katılanların açıklamalarına atıfta bulundu ve herkese kapılarının açık olduğunu belirtti.

Diyarbakır’da Deva Partisi Bağlar İlçe Teşkilatı Üyeleri Ak Parti’ye Katıldı1

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Raşit Ocak da, Diyarbakır'ın AK Parti belediyeciliğiyle buluşmasını istediklerini dile getirerek, katılımcılara çaba ve gayret göstermeleri çağrısında bulundu.

DEVA Partisi Bağlar İlçe Başkanı Haşim Çubuk ise, katılımın ardından milletin gücüyle Diyarbakır belediyelerini AK Parti'ye kazandıracaklarını ifade ederek, hedeflerinin başarı olduğunu söyledi.

Bu gelişmenin ardından 50 kişilik grup, AK Parti'ye geçiş yaparak yeni siyasi kimliklerini kabul etti.

Kaynak: İHA