Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde dün öğle saatlerinden sonra evden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan 16 yaşındaki Fatma Mamuk’tan sevindirici haber geldi.

Edinilen bilgilere göre, Kayapınar ilçesine bağlı Huzurevleri Mahallesi’nde yaşayan Fatma Mamuk, 30 Nisan günü öğle saatlerinde evinden ayrıldıktan sonra geri dönmedi. Kızlarına ulaşamayan aile, durumu polis ekiplerine bildirerek kayıp başvurusunda bulundu.

İhbar üzerine güvenlik güçleri tarafından bölgede arama çalışması başlatılırken, aile de kendi imkanlarıyla kızlarını aramayı sürdürdü.

Sabri Tekidi’den alınan bilgilere göre; Yapılan çalışmaların ardından 16 yaşındaki Fatma Mamuk’un bulunduğu öğrenildi.

Kızın sağlık durumuna ilişkin detaylı bilgi paylaşılmazken, olayla ilgili incelemelerin sürdüğü bildirildi.

90Abbbb8 C25E 47Ee Bbd0 Df534A8C9B4E-1

Muhabir: İrfan Gültekin