Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde daha önce mühürlenen bir eğlence mekanının, bitişiğinde bulunan eski diş kliniğinden açılan kapı üzerinden işletildiği tespit edildi.
Olay, merkez Yenişehir ilçesi Yenişehir Mahallesi Prof. Dr. Selahattin Yazıcıoğlu Caddesi’nde meydana geldi.
Eski diş kliniğinin duvarından kapı açıldı

Edinilen bilgilere göre, daha önce mühürlenen eğlence mekanının mührü sökülmedi.
Ancak bitişiğinde bulunan eski bir diş kliniğinin içerisindeki duvarın kırılarak eğlence mekanına geçiş sağlayan bir kapı açıldığı ve işletmenin bu şekilde faaliyetini sürdürdüğü tespit edildi.
Şahıslar karakola götürüldü

Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmaların ardından iş yeriyle ilişkisi olduğu değerlendirilen şahıslar, tutanak tutulmak üzere karakola götürüldü.
Diş kliniği de mühürlenecek

Mühürlü eğlence mekanına geçiş sağlandığı tespit edilen eski diş kliniğinin de mühürlenmesi için işlem başlatıldı.



