Son dönemde Bağlar'da hayata geçirilen çok yönlü park ve yeşil alan projeleriyle dikkat çeken bölgede, kış mevsiminin gelmesiyle birlikte kuruyan ağaç yaprakları, belediye ekipleri tarafından toplanıyor.

Bağlar Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kurumuş yaprakların çimlere zarar verdiğini ve aynı zamanda görsel kirlilik oluşturduğunu belirterek, bu nedenle böyle bir temizlik çalışması başlatıldığını açıkladı. Ekipler, topladıkları kuru yaprakları araçlara yükleyerek depolama alanına taşıyor.

Belediye tarafından yapılan açıklamada, temizlik çalışmasıyla ilgili şu ifadelere yer verildi: "Belediyemiz, son dönemde hayata geçirdiği yeşil alan ve park projeleri ile vatandaşlarımıza huzurlu dinlenme alanları sunuyor. Bu projeleri sadece kazanmak değil, aynı zamanda korumak ve geleceğe taşımak da büyük önem taşıyor. Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, her biri oksijen kaynağı olan parklarımızı koruma ve geliştirme amacıyla titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede, Bağcılar Mahallesi de dahil olmak üzere ilçemizin yeni gelişen bölgelerine odaklanarak düzenli temizlik çalışmalarını gerçekleştiriyoruz."

Editör: Özgür Ağar