Diyarbakır’da ev eşyası taşıyan bir kamyonet, seyir halindeyken çıkan yangın sonucu alev topuna döndü. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, araç tamamen kullanılamaz hale geldi.

Olay, Diyarbakır-Mardin kara yolu Aşağıkonak köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, ev eşyası taşıyan kamyonette seyir halindeyken henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Alevleri fark eden sürücü aracı yol kenarına çekerek güçlükle dışarı çıktı ve durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ekipler, yangına müdahale ederek kısa sürede kontrol altına aldı.

A W712220 04

Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, kamyonet tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

A W712220 01

A W712220 02

Kaynak: (İHA)