Şahsın araç lastiklerini bıçaklama anları güvenlik kameralarına yansırken, sabah uyanan araç sahipleri karşılaştıkları manzara sonrası büyük bir şok yaşadı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Gaziantep'te Yüzlerce Araç Lastiği Bıçaklandı Mağdurlar Şokta1

Olayın Geçtiği Mahallelerdeki Araçlar Hedef Alındı

Gece saat 04.00 sularında Şahinbey ilçesine bağlı Yeditepe, Binevler, 23 Nisan ve Konak mahallelerinde gerçekleşen olayda, bir elinde poşet diğer elinde bıçak bulunan bir şahıs, park halindeki 100'ü aşkın aracın lastiğini tek tek bıçakladı. Şüpheli, bazı araçların tüm lastiklerini, bazılarının ise 2 ya da 1 lastiğini bıçaklayarak olay yerinden uzaklaştı.

Gaziantep'te Yüzlerce Araç Lastiği Bıçaklandı1

Güvenlik Kameralarına Yansıyan Görüntüler

Şahsın, bilinmeyen bir nedenle araçların lastiklerini bıçaklama anları çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, poşet ve bıçakla dolaşan şahsın etrafını gözetledikten sonra araçların lastiklerini bıçakladığı açıkça görülmektedir.

Mağdurlar Şok İçinde

Olayın sabahında işe gitmek üzere araçlarına bakan vatandaşlar, lastiklerinin bıçaklandığını fark ederek büyük bir şok yaşadı. Soğuk hava nedeniyle lastiklerinin havasının inmiş olabileceğini düşünen mağdurlar, araçlarının lastiklerinin bıçaklandığını fark edince polise başvurdu.

Gaziantep'te Yüzlerce Araç Lastiği Bıçaklandı

Vatandaşlardan Tepkiler

Olaya tepki gösteren araç sahipleri, yaşanan durumu anlamakta güçlük çekerek, suçluların bulunmasını ve gereken cezayı almalarını istediler. Bıçaklanan lastikler nedeniyle mağdur olan vatandaşlar, polis ekiplerine şikayette bulundu.

Geniş Çaplı Soruşturma Sürüyor

Olayın ardından olay yerine gelen polis ekipleri, geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Şahsı tespit etmek ve yakalamak için çalışmalar sürdürülüyor. Yaşanan olayın ardında yatan nedenler henüz bilinmezken, polis ekipleri bu tuhaf olayın detaylarını aydınlatmaya çalışıyor. (İHA)

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI