Galatasaray’da merakla beklenen hafta geldi. Cim-Bom’un transferleri 25 Haziran’a yetiştirme planı tutmazken, hafta sonuna kadar hareketliliğin artacağı ve her gün bir oyuncunun açıklanmasının hedeflendiği kaydedildi.

Kadroda düşünülmeyen Riera, Baros, Pino, Stancu ve Culio ile ilgili henüz adım atılamadı. Bu isimleri göndermek isteyen yönetimin nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor.

Necati ile 2 yıl daha anlaşan ve Sabri’nin yapılan yeni teklifi kabul etmesini bekleyen Cim-Bom, Melo konusunda bu hafta düğümü çözmeyi umuyor. Melo ve Juventus ile yürütlen pazarlıkların bu hafta olumlu biteceği bildirildi.

Dış transferde sadece Dany’yi kadrosuna katan Galatasaray, Toulouse’dan kiralanan Umut Bulut’un hafta içi İstanbul’a gelerek imza atmasını bekliyor. Sarı-kırmızılılar, Assaidi ile de 10 gün içinde protokol yapmayı planlıyor.

Eskişehir 5 milyon euro istiyor

Cim-Bom’da golcü transferindeki belirsizlik ise devam ediyor. Fatih Terim’in, Demba Ba’ya sistemine uymadığı gerekçesiyle sıcak bakmadığı ve diğer alternatifleri düşündüğü ifade edildi. Danimarkalı golcü Nicklas Bendtner için yürütülen çalışmalar da sürüyor.

Alper Potuk’u mutlaka almak isteyen sarı-kırmızılı yönetim, Eskişehirspor’a 3.5 milyon euro bonservisin yanı sıra Sercan Yıldırım’ı 1 yıllığına kiralık vermeyi planlıyor. Ancak Es-Es’in sadece 5 milyon euroluk bir teklif karşısında bu transfere yeşil ışık yakacağı biliniyor.

Hamit Altıntop defterini kapatmayan Cim-Bom, milli oyuncunun fiyat kırmasını bekliyor. Hamit’in 3.2 milyon euroya düşmesi halinde transferinin biteceği vurgulandı.

                                                                                                           Milliyet

Editör: Haber Merkezi