Almanya Haberleri

Almanya haberleri ve güncel Almanya gelişmeleri, Almanya ile ilgili tüm video, Almanya fotoğrafları ve Almanya haberleri Bismil Haber: Diyarbakır Son Dakika Yerel Haberler sitemizde


Güncel

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Togg, 2025 yılının başında Almanya’da yol alacak, Avrupa pazarında yerini alacak" açıklamasını yaptı.

Ekonomi

Bakan Şimşek, Almanya'nın Düsseldorf kentinde düzenlenen 8. Türk-Alman Ekonomi Günü'nde enflasyonla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Vefat Edenler

Bismil’de vefat edenler, Bismil İlçemizde, köylerde, çevre köylerde ve şehir dışında yaşayıp vefat eden hemşerilerimiz, taziye yerleri ve vefat bilgileri...

Güncel

İspanya, İtalya ve Almanya, artan vize talepleri nedeniyle Türkiye'den yapılan başvuruları haziran ayına kadar askıya aldı.

Politika

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Türkiye ziyareti için İstanbul'a geldi. Steinmeier ve beraberindeki heyeti taşıyan uçağı, İstanbul Valisi Davut Gül karşıladı.

Güncel

Nikaragua'nın, Almanya'yı Gazze Şeridi'ndeki soykırıma katkıda bulunmakla suçlayarak Berlin Büyükelçiliğini kapattığı bildirildi.

Sağlık

Almanya'da 62 yaşındaki bir adam, 29 ayda 217 kez Covid-19 aşısı olduğu ortaya çıktı. Bu sıra dışı vaka, Lancet Enfeksiyon...

Mardin

Almanya'da ölü bulunan 25 yaşındaki şahsın, Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bulunan mezarı, ailenin şikayetiyle 'cinayet şüphesi' üzerine açıldı.