• 22-10-2024
  • USD 34,25
  • EUR 37,08
  • STERLIN 44,52
  • ALTIN 2.995,61
  • BİST100 8.654
  • BTC 67.450

Çiftçi Haberleri

çiftçi haberleri ve güncel çiftçi gelişmeleri, çiftçi ile ilgili tüm video, çiftçi fotoğrafları ve çiftçi haberleri Bismil Haber: Diyarbakır Son Dakika Yerel Haberler sitemizde


Bölge

Siirt’tin önemli geçim kaynaklarından olan fıstık hasadı devam ediyor. Bu yılki hasadın verimli geçmesi, çiftçilerin yüzünü güldürüyor.

Bölge

Batman'ın Gercüş ilçesinde yıldırım çarpması sonucu 1 kişi ağır yaralandı.

Ekonomi

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çiftçilere yönelik yaklaşık 2 milyar liralık tarımsal destekleme ödemesinin yapılacağını açıkladı.

Güncel

Tarım ve Orman Bakanlığı, çiftçilere yönelik 406 milyon 577 bin lira tutarındaki destekleme ödemesinin hesaplara yatırıldığını duyurdu.

Tarım

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bitkisel üretimde yeni destekleme modelinin hayata geçirildiğini belirtti.

Diyarbakır

2024 yılında yapılacak bitkisel üretime yönelik desteklemeler ile diğer bazı tarımsal desteklemelere ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bölge

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Çiftçi Kayıt Sistemi'ne (ÇKS) kayıtlı 43 bin 15 üreticinin tamamına 4 milyon 842 bin 800 litre akaryakıt...

Bölge

GAZİANTEP'te çiftçilik yapan Sıtkı Annaç (60), traktörüyle tarlaya giderken, husumetlisi tarafından av tüfeğiyle vurulup öldürüldü.

Ekonomi

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yaklaşık 1,2 milyar lira tutarındaki tarımsal destek ödemelerinin çiftçilerin hesaplarına yatırılacağını açıkladı.

Bölge

Diyarbakır, Batman, Mardin, Şanlıurfa gibi bölge illerinde mısır hasadının birkaç hafta içerisinde başlaması bekleniyor. Peki çiftçilerin beklentileri neler? İşte detaylar…

Güncel

Tarım ve Orman Bakanlığı, toplam 119 milyon 106 bin liralık destek ödemesinin çiftçilerin hesaplarına aktarıldığını açıkladı.

Bismil

Diyarbakır’ın Bismil İlçesinde bir çiftçinin tarlasına giren yılanların çiftleşme dansı cep telefonu kamerası ile görüntülendi.