İran Haberleri

İran haberleri ve güncel İran gelişmeleri, İran ile ilgili tüm video, İran fotoğrafları ve İran haberleri Bismil Haber: Diyarbakır Son Dakika Yerel Haberler sitemizde


Güncel

ABD yönetimi, İran'ın insansız hava araçlarının (İHA) el altından satışını kolaylaştırma ve finanse etmede rol oynayan bir düzineden fazla kişi...

Ekonomi

Uluslararası Enerji Ajansı Başkanı Fatih Birol, petrol fiyatlarındaki artışın iki ana sebebini açıkladı.

Ekonomi

Altın fiyatları, bu sabah İran'a yönelik siyonist işgal rejiminin saldırısının etkisiyle yükselmeye devam ediyor.

Güncel

İşgalci israilin, İran'ın farklı bölgelerine saldırı düzenlediği bildirildi. İran, birçok şehirde sivil uçuşları durdurarak hava savunma sistemlerinin devrede olduğunu duyurdu.

Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "13 Nisan gecesi yüreklerimizi ağzımıza getiren gerilimin birinci müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir."

Dünya

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, işgal rejimine karşı başlatılan saldırıyı sürdürmeye niyetlerinin olmadığını açıkladı.

Dünya

israil televizyonu, İran'ın israile İHA saldırısı başlattığını duyurdu.

Bölge

İran medyası, İran'ın Hürmüz Boğazı'nda İsrail ile bağlantılı bir gemiye el koyduğunu resmen açıkladı.

Güncel

Bakanlar, İran'ın Şam Konsolosluğu'na yönelik saldırıyı ele aldılar.

Dünya

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla İran, Nijerya ve Kazakistan ülke liderleriyle telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Dünya

İran İçişleri Bakanı Ahmed Vahidi, ülkede 1 Mart'ta gerçekleştirilen Parlamento ve Uzmanlar Meclisi seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Buna göre İran...

Dünya

İran'da, İsrail ulusal istihbarat teşkilatı MOSSAD adına casusluk faaliyetleri yürütmek ve sabotaj eylemleri planlamakla suçlanan 1 kişi idam edildiği bildirildi.

Dünya

İran'da dün gerçekleştirilen 12. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile İran liderini seçme, denetleme ve azletme yetkisine sahip Uzmanlar Meclisi seçimlerinde,...

Güncel

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, İran'dan yasa dışı yollarla getirilen 22 külçe altın ele geçirildi.