• USD 32,99
  • EUR 35,82
  • ALTIN 2.529,53
  • BİST100 10.891
  • BTC 67.599

Katliam Haberleri

katliam haberleri ve güncel katliam gelişmeleri, katliam ile ilgili tüm video, katliam fotoğrafları ve katliam haberleri Bismil Haber: Diyarbakır Son Dakika Yerel Haberler sitemizde


Bölge

Bingöl'ün farklı yerlerinde bıçaklama olayı gerçekleştiren ve 2 kişiyi öldürüp 7 kişiyi yaralayan şahıs, emniyet güçlerince su deposu civarında yakalandı.

Güncel

Hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada Alperen Dolgun (22), Akdemir Adıgözel (28), Adil Adıgözel (52) ve eşi Menekşe Adıgözel...

Dünya

İşgalci siyonistlerin geniş kapsamlı saldırı düzenlediği Şucaiye Mahallesi'nden çekilmesinin ardından ekipler 60'tan fazla şehidin naaşına ulaştı.

Bölge

Malatya’nın Arguvan ilçesinde cinnet getiren 61 yaşındaki şahıs eşini, kızı ve torununu silahla vurduktan sonra intihara kalkıştı.

Dünya

Birleşmiş Milletler (BM), israil ordusunun "tahliye emrinin" ardından Gazze'nin doğusunda 1 günde 60 bin kişinin yerinden edildiğini bildirdi.

Bölge

Adana’da damat katliamında öldürülen Mardinli aile, Derik ilçesinde defnedildi.

Diyarbakır

Tarihçi Prof. Dr. Oktay Bozan, "Diyarbakır’da 1 Kasım 1895 yılında cuma namazı esnasında 8 camiye saldırı düzenlenmiş, saldırının akabinde yangın...

Güncel

Irak Baas rejiminin Süleymaniye'nin Qaladizê ilçesine fosfor ve napalm bombalarıyla yaptığı hava saldırısı, aradan geçen 50 yıla rağmen unutulmadı.

Güncel

Sakarya’nın Hendek ilçesinde bayram öncesi aile içinde çıkan kavgada 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.