• 22-10-2024
  • USD 34,25
  • EUR 37,08
  • STERLIN 44,52
  • ALTIN 2.995,61
  • BİST100 8.654
  • BTC 67.450

Kongre Haberleri

kongre haberleri ve güncel kongre gelişmeleri, kongre ile ilgili tüm video, kongre fotoğrafları ve kongre haberleri Bismil Haber: Diyarbakır Son Dakika Yerel Haberler sitemizde


Bismil

Diyarbakır, Bismil ilçesinde gerçekleştirilen AK Parti 8. Olağan Kongresi sonrası yeniden ilçe başkanı seçilen Muzaffer Cengiz Özaydın, katılımcılara teşekkür etti.

Diyarbakır

Ak Parti, Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde 8. Olağan kongresini gerçekleştirdi. Kongreye MKYK üyesi Eski Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ile...

Bismil

Ak Parti Bismil İlçe Başkanlığı 8. Olağan kongresini bugün gerçekleştirdi. Ak Partililer kongre öncesi kahvaltıda bir araya geldiler.

Bismil

Ak Parti Bismil İlçe Başkanlığı 8. Olağan kongresine hazırlanıyor. İlçe Başkanı Cengiz Özaydın, Bismil Halkını kongreye davet etti.

Bölge

Bugün itibarıyla kurslarla başlayan ve üç gün sürecek olan 3. Doğu Dahiliye Kongresi, bölgedeki dahiliye uzmanları, akademisyenler ve sağlık profesyonellerini...

Politika

AK Parti, 8. Olağan Kongre sürecine ilişkin takvimi açıkladı.

Bismil

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi genel kurula gitti, yapılan genel kurulda İbrahim Yıldırım başkan olarak seçildi.

Diyarbakır

DEM Parti Diyarbakır’da 2’nci Olağan Kongresi’ni gerçekleştirdi. Gülşen Özer ve Abbas Şahin, DEM Parti’nin Diyarbakır örgütünün yeni il başkanları oldu.

Güncel

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, HÜDA PAR 5. Olağan Büyük Kongreye gönderdiği mesajında, "HÜDA PAR'lı kardeşlerimi...

Güncel

HÜDA PAR 5. Olağan Büyük Kongresinde, Zekeriya Yapıcıoğlu geçerli oyların tamamını alarak yeniden genel başkanlığa seçildi.