Malatya Haberleri

Malatya haberleri ve güncel Malatya gelişmeleri, Malatya ile ilgili tüm video, Malatya fotoğrafları ve Malatya haberleri Bismil Haber: Diyarbakır Son Dakika Yerel Haberler sitemizde


Bölge

Malatya'da 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Bölge

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde iki kardeş arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi yaşamını yitirdi.

Bölge

Malatya merkezli 3 ilde ‘Hazro Grubu’ olarak bilinen suç örgütüne yönelik operasyonda 7 zanlı tutuklandı.

Diyarbakır

Tarihi Ankara Garı'ndan bu sezon ilk seferine başlayan, "Turistik Diyarbakır Ekspresi" Malatya'da mola verdi. Bölge yetkilileri ve Malatyalılar, trenle gelen...

Bölge

Malatya’da otomobil ile çarpışan yolcu otobüsü devrildi. Kazada 1’i ağır 22 kişi yaralandı.

Bölge

Malatya'nın Darende ilçesinde BMW ile TOFAŞ’ın çarpıştığı kazada 3 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi de yaralandı.

Bölge

Malatya'nın Darende ilçesinde meydana gelen feci bir trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi ise yaralandı.

Bölge

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, Malatya'nın Pütürge ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 16.50'de yaşanan depremin...

Güncel

HÜDA PAR Malatya eski İl Başkanı Mehmet İlker Dönmezer, namazda geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Bölge

Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre; Malatya'nın Gülümuşağı ilçesinde 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntının derinliği 5 kilometre olarak ölçüldü.

Bölge

Malatya'da su kuyusuna düşen 7 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Bölge

Malatya’da, bir genç tartıştığı babasını bıçaklayarak öldürdü. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda evdeki eşyaları balkondan aşağı atmaya başlayan M.M. daha sonra...

Güncel

Malatya'da kontrolden çıkan bir araç, istinat duvarına çarptıktan sonra 3 metre aşağıdaki bir okul bahçesine düştü. Kazada sürücü yaralandı.

Güncel

Korkutan Malatya depreminin ardından Prof. Dr. Naci Görür, kritik uyarılarda bulundu. Çevre illerden de hissedilen şiddetli depremin ardından Prof. Dr....

Güncel

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde meydana gelen kazada, bir otomobilin kamyona arkadan çarpması sonucu sürücü ağır yaralandı.

Güncel

Malatya'da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik büyük bir operasyon gerçekleştirdi. Eş zamanlı yapılan baskınlarda 10 zanlı...

Bölge

Malatya’nın merkez Battalgazi ilçesinde bir baraka ve çadırda çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Bölge

Doğanşehir ilçesinde tekerinin patlaması sonucu sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet, şarampole yuvarlanarak ters yattı. Kazada, araçta bulunan 8 kişi yaralandı.

Bölge

Malatya'da, bir süredir mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları yerini sağanak ve kar yağışına bırakmış durumda.

Bölge

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki deprem, bölgedeki vatandaşları korkuttu.

Bölge

Arguvan ilçesinde otomobil ile kamyonetin kafa kafaya çarpıştığı trafik kazasında ağır yaralanan otomobil sürücüsü, kaldırıldığı hastanede vefat etti.

Bölge

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un Malatyalı depremzede esnaflar için şahsi imkanlarıyla temin ettiği 150 klimanın montajına başlandı.

Bölge

Malatya'nın Pütürge ilçesinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 7 kilometre derinlikte kaydedilen deprem, bölgede paniğe neden oldu.

Bölge

Merkez Yeşilyurt ilçesinde 2 otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralanan 3 kişi, hastaneye kaldırıldı.

Bölge

3.9 Büyüklüğündeki Deprem Doğanşehir'i Salladı

Bölge

Malatya'da trambüse çarpan hafif ticari araçtaki 3 yaşındaki çocuk öldü, 2 kişi yaralandığı belirtildi.

Güncel

Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Naci Görür, Malatya'nın Doğanşehir-Söğüt mevkisinde 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı.

Bölge

Merkez Battalgazi ilçesinde samanlıkta çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınırken, tonlarca samanın yanması nedeniyle maddi hasar oluştu.

Bölge

Malatya-Adıyaman kara yolu üzerinde bulunan Erkenek Tüneli'nde, sürücüsünün aracın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil yolda ters şekilde durdu. Kazada yaralanan...

Bölge

Malatya'nın Darende ilçesinde, 3,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.