Mersin Haberleri

Mersin haberleri ve güncel Mersin gelişmeleri, Mersin ile ilgili tüm video, Mersin fotoğrafları ve Mersin haberleri Bismil Haber: Diyarbakır Son Dakika Yerel Haberler sitemizde


Bölge

Mersin'de sahte zeytinyağı üretimi yapanlara düzenlenen operasyonda 2 şüpheli yakalanırken 6 ton 200 kilogram ürün ele geçirildi.

Bölge

Mersin'in Toroslar ilçesinde bir anne, misafir olduğu evde cinnet getirerek 9 yaşındaki oğlunu bıçaklayarak katletti. Kadının psikolojik sorunları olduğu belirtildi.

Bölge

Mersin'in Yenişehir ilçesinde boşanma aşamasındaki karısını tabancayla öldüren kişi, aynı silahla intihar etti.

Güncel

Mersin'in Toroslar ilçesinde bir aracın kaldırıma çarpması sonucunda bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi ise yaralandı.

Güncel

Jandarma ekipleri tarafından Mersin'de düzenlenen operasyonda tarihi değeri olan onlarca sikke ve çeşitli objeler ele geçirildi.

Bölge

Mersin'de gümrük kaçağı araçları parçalayarak sattıkları öne sürülen 2 zanlı gözaltına alındı.

Güncel

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı ve Kuveytli bir kuruluş, Gazze'ye insani yardım gemisi gönderdi.

Şanlıurfa

Şanlıurfa’dan kaçarak Mersin’e yerleştikten sonra evlenen 2,5 aylık hamile kadın, ağabeyi tarafından sokak ortasında silahla kafasından vurularak öldürüldü.

Bölge

Şanlıurfa’dan kaçarak Mersin’e yerleştikten sonra evlenen 2,5 aylık hamile kadın, ağabeyi tarafından sokak ortasında silahla kafasından vurularak öldürüldü.

Bölge

Mersin'in Erdemli ilçesinde Nurgül Kaya (40) ve oğlu Emrullah Kaya (11) evlerinde, eş Neşet Kaya (42) ise 5 kilometre uzaklıktaki...

Bölge

Mersin'de anne ve oğlu evde, baba araçta yanarak ölmüş halde bulunan 3 kişilik ailenin cinayete kurban gittiği ortaya çıkmasının ardından...

Bölge

Mersin'in Tarsus ilçesinde devrilerek yanan muz yüklü tırın sürücüsü yaralandı.

Bölge

Mersin’in Erdemli ilçesinde anne ve çocuğu evde, baba ise araçta olmak üzere 3 kişi yanarak ölmüş halde bulundu.

Güncel

Mersin merkezli 7 ilde, "evde paketleme işi yaptırarak para kazanma" vaadiyle dolandırıcılık yapan bir şebekeye yönelik operasyonda 15 kişi gözaltına...

Bölge

Mersin'de kamyonet çaldığı iddiasıyla yakalanan şüpheli tutuklandı.

Bölge

Mersin'in Toroslar ilçesinde, 6 ortaokul öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan okulun müdür yardımcısının tutuklandığı bildirildi.

Diyarbakır

Mersin’de bir kuyumcudan altın çalan iki kadın kayıplara karıştı. Diyarbakır Kuyumcular Odası, kuyumcuları uyardı. İşte detaylar...

Bölge

Mersin'in Tarsus ilçesinde, tarım işçilerini taşıyan bir minibüs ile bir kamyonetin çarpışması sonucunda 6 kişi yaralandı.

Bölge

Mersin'in Erdemli ilçesinde, evlerinde çıkan yangında ölen karı-kocanın cenazeleri defnedildi.

Bölge

Mersin'de, Yenişehir ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında hasta taşıyan bir ambulans ile bir otomobil çarpıştı, 7 kişi yaralandı.

Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Mersin için şiddetli yağış uyarısında bulundu.