Minibüs Haberleri

minibüs haberleri ve güncel minibüs gelişmeleri, minibüs ile ilgili tüm video, minibüs fotoğrafları ve minibüs haberleri Bismil Haber: Diyarbakır Son Dakika Yerel Haberler sitemizde


Bölge

Hafif ticari araç ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i çocuk 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Güncel

Malatya'da, yolcu taşıyan bir minibüsün devrilmesi sonucunda 1'i Ağır olmak üzere toplam 12 kişi yaralandı.

Bölge

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yolcu taşıyan minibüsle beton mikserinin çarpışması sonucu 8 kişi öldü 11 kişi de yaralandı.

Bölge

Bitlis’te kontrolden çıkan minibüsün kaldırımda yürüyen vatandaşların arasına dalması sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi de yaralandı.

Diyarbakır

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde yağmurdan dolayı kayarak yoldan çıkan yolcu minibüsü yan yattı. Meydana gelen kazada 14 kişi yaralandı.

Bismil

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde Batman-Bismil arasında taşımacılık yapan yolcu minibüsü, otomobille çarpıştı.

Diyarbakır

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde otomobil ile minibüsün çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye sevk edildi.

Güncel

Adana'nın Karaisalı ilçesinde feci bir kaza meydana geldi. Uçuruma devrilen minibüsün yanması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 7'si çocuk 18...

Diyarbakır

Diyarbakır’ın merkez Yenişehir ilçesinde minibüs ile otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Kaza sonrasında taraflar arasında gerginlik yaşandı.

Güncel

Kahramanmaraş'ta Pazarcık-Narlı karayolunda kontrolden çıkan bir servis minibüsü devrildi. Kazada 9 kişi yaralandı.

Bölge

Siirt’in Pervari ilçesinde öğrenci minibüsünü devrilmesi sonucu 1 öğrenci hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Dünya

ABD’de tır ile bir yolcu minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 9 kişi öldü, 1 kişi yaralandığı bildirildi.

Diyarbakır

Diyarbakır’da minibüs ile otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi hafif yaralandı.

Diyarbakır

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde otomobil ile minibüsün çarpıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.