Mısır Haberleri

mısır haberleri ve güncel mısır gelişmeleri, mısır ile ilgili tüm video, mısır fotoğrafları ve mısır haberleri Bismil Haber: Diyarbakır Son Dakika Yerel Haberler sitemizde


Mardin

Mardin'in Kızıltepe ilçesi İpekyol'unda mısır yüklü tırın devrildiği kazada 2 kişi yaralandı.

Bismil

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde esnaf ve uzman isim Hikmet Tunç, Altın, Dolar, Pamuk, Buğday sezon fiyatları ne olacağı konusunda tahminlerini açıkladı.

Dünya

Mısır, siyonist rejimin saldırılarını sürdürdüğü ve yardım girişini engelleyerek kıtlığa sürüklediği Gazze Şeridi'nin kuzeyine havadan yardım indirildiğini duyurdu.

Dünya

Gazze'deki hükümetin Medya Ofisi Genel Müdürü İsmail es-Sevabite, bu akşam yaptığı açıklamada, Mısır tarafında sıkışıp kalmış çok sayıda yardımın bulunduğunu...

Dünya

Mısır Devlet Enformasyon Servisi Lideri Diya Raşvan, "Gazze'ye yardım göndermek için İsrail ile anlaşma olmadan kamyonların girişine izin verilmiyor, aksi...

Güncel

Mısır, işgal altındaki Gazze Şeridi'ne insani yardımların ulaştırılmasını kolaylaştırmak için sınır bölgesindeki Refah kentinde lojistik merkezi kurmaya başladı.

Güncel

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 295 milyon 531 bin TL tutarındaki tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarıldığını duyurdu.

Güncel

Türkiye'nin Gazze'ye insani yardımları sürüyor. Son olarak 1,5 ton ilaç ve tıbbi malzeme taşıyan askeri uçak, Mısır'ın El-Ariş Havalimanı'na ulaştı.