Traktör Haberleri

traktör haberleri ve güncel traktör gelişmeleri, traktör ile ilgili tüm video, traktör fotoğrafları ve traktör haberleri Bismil Haber: Diyarbakır Son Dakika Yerel Haberler sitemizde


Güncel

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde traktör devrilmesi sonucu sürücü hayatını kaybetti. Kaza, Dutluca Mahallesi'nde meydana geldi.

Güncel

Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşanan üzücü olayda, traktör römorkunun arkasına bağladığı köpeğini sürükleyen kişiye 7 bin 216 lira para cezası kesildi.

Güncel

Muğla'nın Yatağan ilçesinde tarlada çalışırken traktörünün devrilmesi sonucu talihsiz bir kaza meydana geldi. Kazada sürücü hayatını kaybetti.

Bölge

Kilis'te meydana gelen 2 ayrı traktör kazasında 2'si ağır 6 kişi yaralandı.

Bölge

Ağrı'nın Patnos ilçesinde tarla sürerken traktör devrilen sürücü yaşamını yitirdi.

Bölge

Mardin'in Midyat ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden traktör sürücüsü, şarampole uçan traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

Bölge

Siirt'te devrilen traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti.

Diyarbakır

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde traktör ile otomobilin çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı.

Diyarbakır

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü personeli, traktör sürücülerine yönelik reflektör takma ve görünürlüklerini artırma projesini başlattı.

Dünya

Hindistan'da, bir traktörün gölete devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 8'i çocuk ve 7'si kadın olmak üzere toplam 15 kişi hayatını...