TUTUKLAMA Haberleri

TUTUKLAMA haberleri ve güncel TUTUKLAMA gelişmeleri, TUTUKLAMA ile ilgili tüm video, TUTUKLAMA fotoğrafları ve TUTUKLAMA haberleri Bismil Haber: Diyarbakır Son Dakika Yerel Haberler sitemizde


Diyarbakır

Diyarbakır'da, haklarında soruşturma açılan veya yargılanan kişileri tahliye ya da beraat ettireceklerini söyleyerek dolandırıcılık yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan ve aralarında...

Diyarbakır

Diyarbakır’da nisan ayında asayiş operasyonlarında gözaltına alınan 438 şüpheliden 133’ü tutuklandı.

Diyarbakır

Diyarbakır’da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan operasyonlarda, 160 kilo skank, 4 kilo kokain maddesi ele geçirilirken 17 kişi de...

Şanlıurfa

Şanlıurfa'da fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 9 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

Diyarbakır

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır Sur Belediyesi'nde Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaretleri nedeniyle 1 kişinin tutuklandığını paylaştı.

Diyarbakır

Diyarbakır’da gasp ve yaralama olaylarına karışan gruba yönelik düzenlenen “balistik” operasyonunda gözaltına alınan 6 şüpheli tutuklandı. Şüphelilerin kullandıkları suç aleti...

Güncel

Antalya'da babasının tartıştığı 2 kişinin üzerine minibüs sürerek, birinin ölümüne diğerinin yaralanmasına sebep olan yabancı uyruklu şüpheli yakalandı.

Diyarbakır

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde girdikleri kahvehanede çevreye ateş ettikleri gerekçesiyle gözaltına alınan 4 zanlıdan 3'ü tutuklandı.

Güncel

Adalet Bakanı Tunç, Antalya'daki teleferik kazasına ilişkin 14 şüpheliden 5'inin tutuklandığını, 8'i için adli kontrol kararı verildiğini, 1 kişinin serbest...

Bölge

Gaziantep'te jandarma ekiplerinin operasyonları sonucu çeşitli hırsızlık olayları ile ilgili yakalanan 122 şüpheli şahıstan 96'sı tutuklandı.

Bölge

Bir tırda yapılan aramada 100 ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 2 şüpheli tutuklandı.

Diyarbakır

Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinin kırsal Ağaçlıdere Mahallesi'nde iki grup arasında muhtarlık seçimi nedeniyle çıkan, 1 kişinin öldüğü, 14 kişinin yaralandığı...

Bölge

Gaziantep'te düzenlenen kaçak ilaç operasyonunda gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Bölge

Siirt'te bir araçta yapılan aramada 15 bin 610 adet mermi yakalandı. Gözaltına 5 şüpheli tutuklandı.

Bölge

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde koyun çiftliği sahibi Ali Çirkin'in öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 7 şüphelinin tutuklandığı bildirildi.

Bölge

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde babalarını bıçaklayarak öldüren, üvey anneleri ile küçük kardeşlerini ise yaralayan 2 kardeşin tutuklandığı bildirildi.

Bölge

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde, uyuşturucu almak için para istediğini öne sürerek tartıştığı oğlunu av tüfeğiyle öldüren baba tutuklandı.

Batman

Batman’da uyuşturucu tacirlerine düzenlenen operasyonda yakalanan 17 kişinin tutuklandığı bildirildi.

Şanlıurfa

Şanlıurfa merkezli 4 ilde gerçekleştirilen telefon dolandırıcılığı operasyonunda gözaltına alınan 20 şüpheliden 17'si tutuklandı.

Güncel

Çorum’da 2 kişiyi tabanca ile yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandığı bildirildi.

Güncel

İstanbul Ataşehir'de 2 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin de yaralandığı akaryakıt tankeri patlamasına ilişkin 2 şüpheli tutuklandı.

Mardin

Mardin'de polis ekiplerinin son bir haftada yaptığı çalışmalarda yakalanan 51 şüpheliden 12'si tutuklandı.

Bölge

Gaziantep'te polis ekiplerinin son bir ay içinde gerçekleştirdiği asayiş uygulamalarında çeşitli suçlardan aranan 5 bin 363 şüpheliden 731'i tutuklandı.

Şanlıurfa

Şanlıurfa merkezli 4 ilde organize suç örgütüne yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen "Kafes-48" operasyonunda 16 kişi gözaltına alındı.

Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, eş zamanlı olarak 10 ilde düzenlenen operasyonda 15 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

Bölge

Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan bir soruşturma kapsamında "örgüt üyeliği" iddiasıyla Urfa merkezdeki evinde gözaltına alındı. Adıyaman Adliyesi Sulh Ceza...

Şanlıurfa

Gaziantep'te arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı karısını ve kadının önceki evliliğinden olan oğlunu tabanca ile öldürdükten kısa süre sonra yakalanan katil...

Şanlıurfa

Şanlıurfa'da düzenlenen göçmen kaçakçılığı operasyonunda gözaltına alınan 25 zanlıdan 11'inin tutuklandığı bildirildi.

Şanlıurfa

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde, 33 kişiyi telefonla arayarak 43 milyon 508 bin 299 lira dolandıran 3 zanlı tutuklandığı bildirildi.

Güncel

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul Adliyesi önündeki polis kontrol noktasına yönelik saldırıya ilişkin 54 kişinin tutuklandığını duyurdu.