Uludere Haberleri

Uludere haberleri ve güncel Uludere gelişmeleri, Uludere ile ilgili tüm video, Uludere fotoğrafları ve Uludere haberleri Bismil Haber: Diyarbakır Son Dakika Yerel Haberler sitemizde


Bölge

Şırnak'ın Uludere ilçesindeki doğal güzellikler dron ile görüntülendi.

Bölge

Şırnak’ın Uludere ilçesine bağlı Hilal beldesinde otlayan hayvanlara yıldırım isabet etmesi sonucu 5 keçi telef oldu, 12 oğlak ise yaralandı.

Bölge

Şırnak'ın Uludere ilçesinin Hilal beldesinde nesli tehdit altında olan sarı benekli semender görüldü.

Bölge

Şırnak'ın Uludere ilçesinde hayvan otlatmak için evden ayrılan emekli güvenlik korucusunun cansız bedeni arazide bulundu.

Bölge

Şırnak’ın Uludere ilçesinde kontrolden çıkıp dereye düşen araçtaki 5 kişiden 4’ü hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Güncel

Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Hilal kasabasında seçmenler, Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde 4,5 santimetre uzunluğunda en kısa oy kağıdında tercihlerini belirliyor.

Bölge

Şırnak’ın Uludere ilçesinde meydana gelen çığ, amatör kameraya yansıdı.

Bölge

Şırnak’ta 3 gündür devam eden sağanak yağışın ardından etkisini gösteren kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Beytüşşebap ve Uludere’de...

Bölge

Sağanak sonucu debisi yükselen akarsuyun taşmasıyla ulaşıma kapanan Şırnak Uludere kara yolunun açılması için ekiplerin çalışması sürüyor.

Bölge

Şırnak'ın Uludere, Silopi ve Cizre ilçelerinde jandarma ekiplerinin yaptığı aramalarda piyasa değeri 880 bin TL olan gümrük kaçağı malzeme ele...