Gap Mahallesi semt pazarını ziyaret ederek halka projelerini anlatan Ramanlı, vatandaşlarla sohbet etti ve broşürler dağıtarak projelerini anlattı.

Halkın sorunlarını dinleyen Ramanlı, "Her alanda halkımızın hizmetinde olmak için oylarını talep ediyoruz. Milletvekilliği ile halkımızın sorunlarını çözmeye çalıştık. Belediye Başkanlığı ile ise icra makamı olarak her hizmeti yerine getireceğiz. Belediye halkın hizmetinde olacak." diye konuştu.

Amatör Spor Kulüplerine Destek Sözü

Seçim çalışmaları kapsamında Batman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) Başkanı Mahmut Akyol ve amatör kulüp yöneticileri ile bir araya gelen Ramanlı, BASKF ile karşılıklı taahhüt imzaladı.

Huda Parin Batman Adayi Ramanli Belediye Halkin Hizmetinde Olacak 1179Dbfb

Akyol, "Batman’ın amatör spor kulüpleri olarak fedakarlıklarımız ile ayakta durmaya çalışıyoruz. Sizin desteklerinizle ayakta durabiliriz. Çalışmalarımız çocuklarımızın geleceği için çok önemli. Desteklerinizi her zaman bekliyoruz." dedi.

Ramanlı ise gençlere her zaman hazır olduklarını ve destek için taahhüt imzaladı.

"Gençlerimize çok önem veriyoruz. Uyuşturucu başta olmak üzere birçok tehlikeden korumaya çalışıyoruz. Uyuşturucu belasına müptela olmuş gençlerimizin kurtuluşu için en etkili çözümlerden biri spordur. Sizin spor kulüpleriniz ise uyuşturucu sorununun çözümünde en etkili yollardandır." ifadelerini kullandı.

Huda Parin Batman Adayi Ramanli Belediye Halkin Hizmetinde Olacak F50A0539

Editör: Özgür Ağar