HÜDA PAR, Gürbüz Mahallesi'nde düzenlenen seçim lokali açılış programında, vatandaşlar ve esnafın sorunlarını dinleyen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz ve Hani Belediye Başkan Adayı İhsan Yaşar ile bir araya geldi.

Açılışta konuşan Dinç, kazanmaları durumunda belediyelerinde yapacakları hizmetleri istişareler sonucunda belirleyeceklerini vurguladı.

"Size hizmet etmek derdimiz"

Dinç, "Bizim odak noktamız koltuklar, makamlar veya ihaleler değil. Halkımızın sorunlarına hizmet etmek derdimiz. Biz biliyoruz ki Allah bize bir sorumluluk yüklemiş. Bizim gözümüz Rabbimizin rızasında. Bizim derdimiz sadece Gürbüz Mahallesi değil, tüm İslam coğrafyasıdır. İnşallah belediye başkanı olduktan sonra, Hani Belediyesi'ni Gazze'deki bir belediye ile kardeş ilan edeceğiz. Bu uğurda çalışacağız." şeklinde konuştu.

"Gelin hep birlikte yönetelim"

Belediyelerinde yapacakları hizmetleri istişareler sonucunda belirleyeceklerini söyleyen Dinç, "İhsan Hoca sizin için bir fırsattır. Temiz ve güvenilir kardeşimizi belediye başkanı olarak seçin. Eğer onu seçerseniz hepiniz kazanırsınız. Bir istişare merkezi kuracağız ve hep birlikte karar vereceğiz. Yollarımızı mı yapacağız, fabrika mı açacağız, buraya ne hizmet yapacaksak istişarelerle karar alacağız." ifadelerini kullandı.

163C2A11 02E9 4C27 826D 2E78998D63A2

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz ise, belediye imkânlarından sadece belirli kişilerin değil, herkesin faydalanacağını belirtti.

"Her şeyimiz istişare iledir"

Yılmaz, "Hani'de istişare meclisi kurulacak ve bu mecliste Hani ve köylerinden kanat önderleri, âlimler, hocalar ve sivil toplum kuruluşları yer alacak. Hani'nin sorunları burada ele alınacak, öneriler dikkate alınacak ve böyle bir yönetim anlayışı oluşturulacak. Biz seçildikten sonra istediğimizi yaparız demiyoruz. Sizinle beraber yöneteceğiz. Belediye imkânlarından sadece birileri değil herkes faydalanacak. Bu bizim hem seçim vadimiz hem de HÜDA PAR'ın siyaset anlayışıdır." diye konuştu.

0A8Bde1C 0256 48F1 B5F6 544Aa2Bf3966

"İhtiyacı olan vatandaşlara iş imkânı sağlayacağız"

Hani ilçesine iş adamalarının desteğiyle fabrikalar açacaklarını söyleyen Yılmaz, üreten bir belediye olacaklarını ifade etti.

Yılmaz, "HÜDA PAR geldiği vakit hiç kimseye haksızlık yapılmayacak. İşini hakkıyla yapan, örgütçülük yapmayan herkesin ekmeğiyle oynamayacağız. Her aileden işe ihtiyacı olan vatandaşlara yardımcı olacağız. Gerekirse Hani'nin zenginlerini ve iş adamalarını getirip buraya fabrika açmaları için teşvik edeceğiz. İstihdam imkânı oluşturacağız ve üreten bir belediye olacağız. Hani'de belediye hizmet üretecek. Bizim bu konuda projelerimiz çok." dedi.

Açılış programı sonrasında HÜDA PAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faruk Dinç, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz ve Hani Belediye Başkan Adayı İhsan Yaşar, Engelsiz Yaşam Derneği'ni ziyaret etti.

Ef934163 8F40 4816 8463 A187Dff9Fc8C

Ebe64Efa A590 4486 9181 D8Ec80Fc783D

Kaynak: (İLKHA)