TFF 3.Lig’in 21. haftasında Batman Petrolspor konuk ettiği Anadolu Üniversitesispor’u Halil Yılmaz’ın ayağından bulduğu golle 1-0 yendi.

HÜDA-PAR'ın Belediye Başkan adayı Ramanlı ve DEM Parti'nin Belediye Eş Başkan adayı Öztüzün, TPAO Batman Petrol Spor ile Anadolu Üniversitesi arasındaki müsabakayı beraber seyrederek tezahüratlara katıldı.

Hüda Par Ve Dem Parti Belediye Başkan Adayları

Yaklaşık 10 bin Batmanlı futbolseverin izlediği maçta DEM Parti ve HÜDA PAR Başkan adayları da karşılaşmanın bir bölümünü yan yana izledi. Aynı zamanda meslektaş olan DEM Parti Eşbaşkan Adayı Mehdi Öztüzün ve HÜDA PAR Başkan adayı Avukat Serkan Ramanlı’nın tribünde maçı izlediği anlar objektiflere yansıdı.

Görüntüler sosyal medyada yankı buldu

Batman Petrolspor taraftarlarının videosunu sosyal medya hesabından paylaşan Mehdi Öztüzün, galibiyetinden dolayı takımını kutlarken, “Tribünde bize ve Petrolspor’umuza destek olan herkese teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.

HÜDA PAR adayı Serkan Ramanlı yaptığı paylaşımda, "Tribünler farklı renkleriyle güzeldirler. Kardeşliğin diğer adıdır tribün. Yarasasıyla, Vikingiyle her rengiyle bizimdir tribünler. Galibiyetler, mağlubiyetler gelir geçer, baki kalan kardeşliğimizdir azizler." İfadelerinde bulundu.

Muhabir: Erol Baran