31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde yüzde 56.8 oy alarak yeniden belediye başkanı seçilen HÜDA PAR Kayapınar Belde Belediye Başkanı Samir Özhan, Gercüş İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı. Mazbatasını takdim eden İlçe Seçim Kurulu Başkanı Gamze Göztepe, Özhan'a ve meclis üyelerine başarılar diledi.

Özhan'ın mazbatasını almasının ardından HÜDA PAR Gercüş İlçe Başkanı Sait Başaran ve partililer tarafından karşılanarak sevinci paylaşıldı. Belediye binasına gelerek tebrikleri kabul eden Özhan, burada kurbanlar keserek iftar yemeği düzenledi.

Desteğin devam edeceğini vurguladı

Makamına oturduktan sonra yapılan konuşmada, seçim sürecinde Gazze'yi gündemde tuttuklarını ve bu desteğin devam edeceğini vurguladı. Gazze'nin Müslümanların kırmızı çizgisi olduğunu belirterek her platformda Gazze'nin yanında olacaklarını dile getirdi.

Ayrıca, HÜDA PAR'ın kazandığı Kayapınar Belde Belediyesi ile Gazze'deki belediyeleri kardeş ilan ettiklerini ifade ederek, Gazze'ye 500 bin lira hibe edeceklerini duyurdu. Halka hizmet etmek ve Rabb'in rızasını kazanmak için çalışacaklarını belirterek, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Gençlerin istihdamı ve beldenin huzur ve hizmetine odaklanacaklarını vurguladı.

Özhan'ın bu açıklamalarıyla, Kayapınar halkının birlik ve beraberlik içinde geleceğe yönelik umutlarını artırdığı görülüyor.

"Tek derdimiz halka hizmetkar olmak ve bu makamla Rabbimizin rızasını kazanmaktır"

Dünya makamı ve sevgisinde gözlerinin olmadığına dikkat çeken Özhan, şöyle devam etti:

"Tek derdimiz halkımıza hizmetkar olmak ve bu makamla Rabbimizin rızasını kazanmaktır. Bunun dışında hiçbir gayemiz olmadı, olmayacak da. Seçimi tüm Kayapınarlılar kazandı. Bu saatten sonra fitnenin, fesadın değil birliğin, beraberliğin, kardeşliğin zamanıdır. Çünkü Kayapınar'ın buna ihtiyacı vardır. Çünkü gençlerimiz işsizdir. Yapacağımız bir sürü hizmet var. Gençlerimizi nasıl istihdam edebiliriz, beldemize nasıl huzur ve hizmet getirebiliriz bunun için çalışacağız." 

Kaynak: İLKHA