31 Mart 2024 tarihinde yapılacak belediye ve mahalli seçimler için partilerin çalışmaları devam ediyor. Seçimlere 60 günden daha az bir zaman kalırken HÜDA PAR’ın Bismil adayı, esnaf ve vatandaşlar ile buluşmaya devam ediyor.

Bismil’de Seçim Çalışmaları Devam Ediyor 3

Şu ana kadar Bismil’de açıklanan adaylar arasında saha çalışmalarına başlayan tek aday olan Bilmez, HÜDA PAR’ın parti programı ve belediyecilik anlayışını Bismilli vatandaşlara anlatıyor.

Bismil’de Seçim Çalışmaları Devam Ediyor 4

Akpınar Caddesi esnafına ve semt pazarına ziyaret

HÜDA PAR’ın Bismil Belediye Başkan Adayı Ali Bilmez, İlçe Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Akpınar Caddesi esnaflarını ziyaret etti, esnafın istek, talep, şikayet ve önerilerini dinleyen Bilmez, HÜDA PAR’ın parti programı ve vaatlerinin yanı sıra, Bismil’de belediye seçimlerinin kazanılması halinde yapılması planlanan projeler ile ilgili bilgiler verdi.

Bismil’de Seçim Çalışmaları Devam Ediyor 5

Bilmez, semt pazarının kurulduğu caddede pazarcılar ve pazarda alışverişe gelen halk ile de bir araya geldi. Semt pazarı sakinlerinin sorunlarını dinleyen Bilmez, alışverişe gelen vatandaşlar da sohbet etti.

Bismil’de Seçim Çalışmaları Devam Ediyor 6

Budak Ailesine ziyaret

HÜDA PAR Bismil Belediye Başkan Adayı Ali Bilmez, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bozçalı Köyünden Budak Ailesini ziyaret etti.

Bismil’de Seçim Çalışmaları Devam Ediyor 8

Budak Ailesini yazıhanelerinde ziyaret eden Bilmez, HÜDA PAR’ın hedefleri ve belediye seçimleri ile ilgili hedeflerini anlattı.

Bismil’de Seçim Çalışmaları Devam Ediyor 7

Bilmez, HÜDA PAR’IN belediyecilik anlayışının hizmet anlayışı olduğunu belirterek şunları ifade etti;
 

“Neredeyse memleketin her tarafında bir israf ve savurganlık olduğunu hemen herkes söylüyor. Belediyeler borç bataklığı altında. Biz diyoruz ki inşallah HÜDA PAR’ın yönettiği belediyelerde israf ve savurganlık bitecek. Milletin parası milletin hizmeti için harcanacak, israf, savurganlık bitecek, adam kayırmacılık bitecek. İnşallah kazandığımız her belediyenin girişine şu levhayı asacağız. Rüşvet alanda veren de melundur. İnşallah şeffaf bir yönetim anlayışı gelecektir.”

Bismil’de Seçim Çalışmaları Devam Ediyor 9

“Belediye meclis üyelerimizi vatandaşın hakkına sahip çıkacak”

Vatandaşın hakkını her platformda savunacaklarını belirten Bilmez;

Bismil’de Seçim Çalışmaları Devam Ediyor 10

“Sadece belediye başkan adaylarımız değil, her bir belediye meclis üyesi ya da il genel meclisi üyesi adayımız seçilip oraya gittiğinde halkın taleplerinin takipçisi olacak. Bir denetleyici, bir gözetleyici olacak. Milletin avukatı olacak. Halkın hakkını hukukunu savunacak. Bir HÜDA PAR’lı meclis üyesinin bulunduğu bir mecliste hiç kimse haksızlık, hukuksuzluk, yolsuzluk yapmaya cüret edemeyecek.” İfadelerini kullandı.

Bismil’de Seçim Çalışmaları Devam Ediyor 11

Bismil’de Seçim Çalışmaları Devam Ediyor 13

Bismil’de Seçim Çalışmaları Devam Ediyor 12

Bismil’de Seçim Çalışmaları Devam Ediyor 14

Bismil’de Seçim Çalışmaları Devam Ediyor 16

Bismil’de Seçim Çalışmaları Devam Ediyor 15

Bismil’de Seçim Çalışmaları Devam Ediyor 17

Muhabir: (Kamuran Turgay)