Hülya Avşar ve Kürt şarkıcı Ciwan Haco, geçtiğimiz ay Haco'nun albümünde yer alan 'Esmer' türküsünü birlikte seslendirmişti.

Aynı şarkının klibi için kamera karşısına geçen ikili aynı zamanda barış ve dostluk mesajı verdi.

Yıllar önce 'Hülya Avşar Şov'a katılan Kürt pop müziğinin ünlü ismi Ciwan Haco, Avşar'dan düet yapma sözü almıştı. İkili, yıllar önce birbirlerine verdikleri bu sözü geçtiğimiz ay yerine getirdi. İki ünlü sanatçı, Haco'nun piyasaya çıkacak olan 'Daten' adlı albümündeki 'Esmer' türküsünü birlikte seslendirdi.

BARIŞ İÇİN BEYAZ GİYDİ

Müzisyenler geçtiğimiz hafta sonu da, şarkının klibi için birlikte kamera karşısına geçti ve keyifli bir çekim gerçekleştirdi. Hülya Avşar, Türkçesi 'Ne Ağlarsın Benim Zülfü Siyahım' olan türkünün klibinde; bembeyaz bir elbise giymeyi tercih etti.

Avşar, elbise seçimiyle ilgili "Barışı ve kardeşliği temsil ettiği için böyle bir elbise giymek istedim" dedi. İsviçre'de yaşayan Kürt şarkıcı Ciwan Haco, Avşar'la birlikte rol aldıkları bu klip için Türkiye'ye geldi. Şarkıcı, bir gün süren çekimin ardından İsviçre'ye geri döndü. Klip çekimleri sırasında oldukça eğlenceli vakit geçiren ve çok iyi anlaştıkları görülen ikili "Barış ve kardeşlik için yapılan her şeyde varız" diye konuştu. Haco'nun bu ayın ortasında Sony Müzik'ten çıkacak olan albümü tüm dünyada satışa sunulacak

Editör: Haber Merkezi