Valilik ziyareti sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Yerlikaya, Koç Tepe Üs bölgesinde görev yapan güvenlik güçleriyle bir araya geldiklerini ve birlikte iftar yaptıklarını belirtti.

Terörle mücadelede üs bölgelerinin önemine vurgu yaparak, Türkiye'nin birçok noktasında bulunan üs bölgelerinin terörle mücadelede büyük katkı sağladığını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı, Cuma günü Hakkarili vatandaşlarla buluşacak

Yerlikaya, Hakkari'de esnaf ziyaretleri yapacaklarını ve ramazanlarını tebrik edeceklerini ifade ederek, ayrıca önemli bir haber de paylaştı. Bugün Koç Tepe Üs bölgesinde iftar açtıktan sonra Cumhurbaşkanı'na burada olduklarını ilettiklerini ve Cumhurbaşkanının Cuma günü saat 13.00'te Hakkarili vatandaşlarla buluşacağını ve miting yapacağını öğrendiklerini aktardı.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, "İçişleri ailesi olarak göreve başladığımız günden bu yana gece gündüz demeden kolluk güçlerimizle 'Türkiye'nin huzuru' diye çıktık yollara." şeklinde konuşarak, Türkiye'nin güvenliği ve huzuru için gece gündüz çalıştıklarını vurguladı. Asayiş ile ilgili suçları azaltmak ve suçluları adalete teslim etmek için çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Muhabir: İrfan Gültekin