Tam 13 ay sonra 52 yaşında CORONAVİRÜS ten hayatta gözlerini yumdu. 
O zaman biri deseydi. Ömer hoca sen 13 ay sonra öleceksin. Deseydi. Belki gülerdik. İşte insan hayattı bu kadar ne zaman öleceğini kimse bilemez. Bunun İçin Ahirette hazırlıklı gitmesek halimiz perişandır. 


GEÇEN YIL BİSMİL'DEKİ PROGRAM NASIL OLMUŞTU. 
Özel bir düğün salonunda düzenlenen söyleşiye yoğun ilgi gösteren vatandaşlar salonu tamamen doldururken, programda hanımlar da yoğun ilgi gördü. Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksel’in de katıldığı ve Regaib Kandili’nin bir gün öncesinde düzenlenen programda sevilen ilahiyatçı yazar Döngeloğlu, Peygamber Efendimizin hayatından kesitler ve ahlakını örnekler vererek anlattı. Kur’an-ı Kerim’in Peygamberimizin hayatına ışık tutan çok önemli bir rehber olduğunu söyleyerek, “Kürt, Türk ,Arap ve tüm ırkların birbirinden üstünlüğünün olmadığını, üstünlüğün takvada olduğunu belirtti. 
8 Mart Dünya kadınlar gününün tarihine değinen Düngeloğlu,” 8 Mart vahşi Amerikanın 700 kadının diri diri yakıldığının tarihidir. Ama vahşi batı 8 Mart tarihini Dünya kadınlar günü olarak bize yutturmaya çalışıyor. 
İslamiyet’in Kadınlara verdiği önemi batı veremez dedi. 
İşte hayat bu kadar Allah rahmet eylesin.

Editör: Haber Merkezi