İlim Yayma Cemiyeti Diyarbakır Şube Başkanlığında gerçekleştirilen 12. Bölge toplantısı İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilattan Sorumlu Doç. Dr. Murat Hızır Köse, Doğu ve Güneydoğu Bölge Kordinatörü Mehmet Ali Meydanal ve Mali işlerden sorumlu Suat Çiçek'in Katılımıyla ve 9 Şübenin Başkanı ve Başkan Yardımcılarıyla yapıldı.

Şübe Başkanlarının ve yardımcıları tek tek söz alarak faaliyet ve çalışmalar hakkında konuştular . Durum değerlendirilmesi yapıldı. Bilgilendirmeler yapılarak gelecek dönemlerdeki çalışmalar hakkında istişarede bulunuldu.

Teşkilattan sorumlu Başkan Yardımcısı Doç Dr M. Hızır Köse: "Ülkemiz Yarınlara taşıyacak, insanlara faydalı olacak, Milli ve Manevi değerlerini bilen İlim irfanla yetişecek bireyler yetiştirmektir. İlim Yayma Cemiyeti insan odaklı çalışmaktır. Gençlerimizi Ve öğrencilerimizi topluma faydalı ve Güzel ahlakla ahlaklandırmaktır.

Bu çizgide yürütmektir. İlim Yayma Cemiyeti Kuran ve sünnet çizgisinde ihlasla çalışmak olduğunda Rabbim Başarı vermektir" İfadelerini kullandı.

img-20220619-wa0001.jpg

img-20220619-wa0002.jpg

Editör: Haber Merkezi