Elazığ-Maden-Diyarbakır Yolu

Elazığ-Maden-Diyarbakır yolunun 71. kilometresindeki Dicle-2 Köprüsü'nde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan kontrollü olarak devam ediyor.

İzmir-Çeşme Otoyolu

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu bültenine göre, İzmir-Çeşme Otoyolu'nun Urla Kavşağı-Çeşme yönündeki 25-27. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle sağ şerit ve emniyet şeridi trafiğe kapatılarak ulaşım sol ve orta şeritten sağlanıyor.

TEM Otoyolu

TEM Otoyolu'nun Çerkezköy Kavşağı ile Kınalı Kavşağı arasında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle kuzey taşıma yolu (Edirne yönü) trafiğe kapatıldı. Ulaşım, güney taşıma yolundan (İstanbul yönü) iki yönlü olarak devam ediyor.

TAG Otoyolu

TAG Otoyolu'nun 97-101. kilometreleri arasında, Adana Doğu Kavşağı ile Misis Kavşağı arasındaki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Osmaniye yönü trafiğe kapatıldı. Ulaşım, Adana yönünden iki yönlü sağlanıyor.

Ankara-Kırıkkale Yolu

Ankara-Kırıkkale yolunun 25-27. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle her iki yönde şerit daraltması ve şerit aktarması yapılarak ulaşım ikişer şeritten kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

Kayseri-Niğde Yolu

Kayseri-Niğde yolunun 24-28. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Samsun-Ankara Yolu

Samsun-Ankara yolunun 57-64. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sürdürülüyor.

Trabzon-Rize Yolu

Trabzon-Rize yolunun 9. kilometresindeki Kaşüstü Araç Alt Geçidi'nde elektrik, elektronik, mekanik sistemleri yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle, çalışmalar süresince 21.00-06.00 saatlerinde trafiğe kapatılarak ulaşım geçit üstü bağlantı yollarından sağlanıyor.

Isparta-Ağlasun Yolu

Isparta-Ağlasun yolunun 19-20. kilometrelerinde hidrolik sanat yapısı çalışmaları nedeniyle gidiş yönü trafiğe kapatıldı. Ulaşım, Ağlasun-Isparta yönünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Bursa-İnegöl-Bozüyük Yolu

Bursa-İnegöl-Bozüyük yolunun 43-46. kilometrelerindeki asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle İnegöl-Bursa yönü trafiğe kapatılarak ulaşım Bursa-İnegöl yönünden iki yönlü olarak sürdürülüyor.

Muhabir: Murat Tanrıkulu