Sürücülerin bu yollarda dikkatli olması ve trafik işaret ve işaretçilerine uyması önem taşıyor.

Hangi yollarda ne tür çalışmalar yapılıyor ve trafik nasıl etkilenecek? İşte detaylar:

Diyarbakır-Mardin Yolu: 13-16, Taşköprü-Hanönü-Boyabat Yolu:** 43-45, Antalya-Korkuteli Yolu:** 0-1. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla söz konusu kesimlerde ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

TEM Otoyolu: Kınalı-Gümüşova kavşaklarında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle saat 22.00'ye kadar kesimler halinde şerit daraltması uygulanacak.

Ankara-Niğde Otoyolu: Emirler Kavşağı bağlantı yolu 1-2. kilometrelerindeki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Ankara ve Niğde istikametlerinde sağ şeritler trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer şeritlerden kontrollü gerçekleştiriliyor.

Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara Yolu: 45-47. kilometrelerinde Kahramankazan-Ankara istikametindeki banket dışı ilave servis yolu yapım çalışmaları sebebiyle trafik akışı kontrollü sürdürülüyor.

Çivril-Denizli Yolu: 36-37. kilometrelerinde drenaj hattı çalışması, Tekirdağ-İstanbul il sınırı-Büyükçekmece Yolu:** 22-25. kilometrelerinde (Silivri geçişi) yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önem taşıyor.

Bandırma-Biga Yolu: 42-44. kilometrelerinde kavşak düzenleme çalışmaları sebebiyle tek şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer şeritlerden sağlanıyor.

Trabzon-Rize Yolu: 26. kilometresindeki Araklı Tüneli'nde yapılacak elektrik, elektronik sistemleri bakım ve onarım çalışması nedeniyle bölünmüş yolun her iki yönündeki tüpler 17-18 Nisan tarihlerinde 08.00-17.00 saatlerinde trafiğe kapatılarak, sürücüler servis yoluna yönlendirilecek.

Editör: Basri Akaydın