Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yol durumu bültenine göre, Kurban Bayramı tatili sebebiyle sorumluluk alanlarındaki otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinden geçişler 24 Haziran Pazartesi saat 07.00'ye kadar ücretsiz olacaktır.

Keşan-Gelibolu-Eceabat yolunun 58-85. kilometrelerindeki çalışmalar nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Manisa-Turgutlu yolunun 6-16. kilometrelerinde devam eden yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım, bölünmüş yolun bir kısmından çift yönlü olarak sağlanmaktadır.

Beyşehir-Isparta yolunun 25-44. kilometrelerinde süren çalışmalar nedeniyle trafik kontrollü olarak ilerlemektedir.

Ankara-Kırıkkale yolunun 25-27. kilometrelerindeki yapım çalışmaları yüzünden her iki yönde şerit daraltması ve aktarması yapılmış olup, trafik ikişer şeritten kontrollü olarak devam etmektedir.

Kozan-Feke yolunun 54-57. kilometrelerindeki çeşitli bölgelerde yapılan çalışmalar nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanmaktadır.

Osmancık-İskilip yolunun 47-48. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle trafik kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Malatya-Sivas devlet yolunun 60. kilometresinde yer alan Yeni Tohma Köprüsü'ndeki bakım ve onarım çalışmaları dolayısıyla ulaşım Eski Tohma Köprüsü'nden kontrollü olarak sürdürülmektedir.

Of-Çaykara-Bayburt yolunun 63. kilometresindeki (Soğanlı Geçidi mevkii) heyelan nedeniyle ulaşım 48-65. kilometreler arasında servis yolundan kontrollü şekilde sağlanmaktadır.

Adapazarı-Bilecik yolunun 13-16. kilometrelerinde elektromekanik sistemlerin bakım çalışmaları nedeniyle trafik akışı servis yolundan devam etmektedir.

Muhabir: Basri Akaydın