Anadolu Otoyolu: Düzce-Kaynaşlı kavşakları arasında (17-20. km) Ankara istikametinde üstyapı onarımı yapılıyor. Bu nedenle yol trafiğe kapatıldı ve ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanıyor.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu: Üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle tek şeritten geçiş yapılıyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmesi gerekiyor. Ayrıca, Muallimköy-Altınova kavşakları arasında (1-2. km) İstanbul istikametinde bakım onarım çalışmaları nedeniyle sol-orta ve sağ-orta şeritler sırayla trafiğe kapatılıyor ve ulaşım tek şeritten devam ediyor.

Ankara Çevre Otoyolu: Karataş Viyadüğü'nde (8-9. km) Çankaya Kavşağı istikametinde genleşme derzi değişimi nedeniyle yol trafiğe kapatıldı ve ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanıyor.

İstanbul-Ankara Yolu: Bolu Dağı geçişi (43-45. km) heyelan ıslah çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı ve ulaşım İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü olarak sağlanıyor. Bu güzergahı özel yük taşıyan geniş araçların kullanmaması gerekiyor.

Eceabat-Gelibolu-Keşan Yolu: Yapım çalışmaları nedeniyle (62-65. km) ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü izin veriliyor.

Bursa-İnegöl-Bozüyük Yolu: Asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle (10-15. km) İnegöl-Bursa istikameti trafiğe kapatıldı ve ulaşım Bursa-İnegöl istikametinden iki yönlü olarak devam ediyor.

Isparta-Eğirdir Yolu: Yapım çalışmaları nedeniyle (15. km) Isparta-Eğirdir gidiş istikameti trafiğe kapatıldı ve ulaşım Isparta geliş istikametindeki şeritten iki yönlü olarak sağlanıyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmesi önem taşıyor.

Kelkit Kavşağı-Erzincan Yolu: Havaalanı Kavşağı'nda (19. km) sinyalizasyon bakım onarım çalışması yapılıyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmesi gerekiyor.

Piraziz-Giresun-Tirebolu Yolu: Gelişim, peyzaj, temizlik ve bakım çalışmaları nedeniyle (0-74. km) her iki yönde de 08.00-18.00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Muhabir: Basri Akaydın